Z zoxvce Hectopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 86 19 Ağustos 2018 #2 Arkadaşlar Pegatron IPX-D3 Anakartım var. Toshiba 8GB Transmemory Flash'ım var. İSO'yu yazdim ama BOOT yapamiyorum BİOS'a giriyorum 1.'ye Flashı getiriyorum ama başlamiyor yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2018
Arkadaşlar Pegatron IPX-D3 Anakartım var. Toshiba 8GB Transmemory Flash'ım var. İSO'yu yazdim ama BOOT yapamiyorum BİOS'a giriyorum 1.'ye Flashı getiriyorum ama başlamiyor yardım lütfen.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2018 #3 Anakart üzerindeki USB portlarını deneyin.
Z zoxvce Hectopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 86 20 Ağustos 2018 #4 Flash'ım bozuk oldugunu nasil anlıyabilirim eğer bozuksa nasıl onarabilirim. Dediğinizi Yaptım fakat imleç sönüp sönüp duruyor flashda mı sorun sizce. yokmu yardim edebilecek? @Recep Baltaş Son düzenleme: 20 Ağustos 2018
Flash'ım bozuk oldugunu nasil anlıyabilirim eğer bozuksa nasıl onarabilirim. Dediğinizi Yaptım fakat imleç sönüp sönüp duruyor flashda mı sorun sizce. yokmu yardim edebilecek? @Recep Baltaş