DSS
Megapat
Bu videoyu sonuna kadar dikkatlice izlersen bios ayarıyla windows 10 kullanmayı öğrenmiş olursun.Windows 7 Professional'den Windows 10 Pro'ya geçiş yaptım, bu geçiçle beraber bir çok sorun oluştu sistemde, bu sorunlara her türlü çözümü denediysem de başarılı olamadım, win7'ye tekrar dönmeyi istemiyorum, belki sistemde oluşan sorunlara çözüm olabilir diye bios sürümümün güncel olduğundan emin olmak istedim, bu yüzden bios güncellemesi yapmak istiyorum.
Bios menüsünden advanced bios features kısmını aç cpu configrasyon kısmını aç Execute Disable Bit dışında kalan her şeyi disabled yap sonrasında F10 yap kaydet çık windows 10 artık açılıyor olması lazım.Windows 7 Professional'den Windows 10 Pro'ya geçiş yaptım, bu geçiçle beraber bir çok sorun oluştu sistemde, bu sorunlara her türlü çözümü denediysem de başarılı olamadım, win7'ye tekrar dönmeyi istemiyorum, belki sistemde oluşan sorunlara çözüm olabilir diye bios sürümümün güncel olduğundan emin olmak istedim, bu yüzden bios güncellemesi yapmak istiyorum.
Son düzenleme: