legalstar53
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma yeni ekran kartı alacağım için BIOS güncellemem gerekiyor ama güncel BIOS hiçbir sitede bulamadım. Herkes bu anakartla ilgili şikayetçi ve benimle birlikte mağdur. Bu modeller Çin'de fason olarak ürettirilip Rusya'da, Endonezya'da ve İngiltere'de Novatech; Türkiye'de ise Casper gibi markalar altında satılıyor.
Bu modelin BIOS yazılımlarını çok sevgili Casper'dan bulamadım. Bu modeli kendi markası altında satan bir başka şirket olan İngiliz Novatech şirketinin forum sayfasını buldum ama henüz BIOS sürümünü bulamadım. Bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz? Tek çare anakartımı değiştirmek sizce? BIOS sürümüm 2202 ve bana lazım olan sürümü 2206. Şimdiden teşekkürler.
Bu modelin BIOS yazılımlarını çok sevgili Casper'dan bulamadım. Bu modeli kendi markası altında satan bir başka şirket olan İngiliz Novatech şirketinin forum sayfasını buldum ama henüz BIOS sürümünü bulamadım. Bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz? Tek çare anakartımı değiştirmek sizce? BIOS sürümüm 2202 ve bana lazım olan sürümü 2206. Şimdiden teşekkürler.