D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 11 Mart 2021 #11 İnternette araştırdım en fazla 8 GB yazıyor. Yabancı kaynaklardan bakmanızı tavsiye ederim ben de net bulamadım
İnternette araştırdım en fazla 8 GB yazıyor. Yabancı kaynaklardan bakmanızı tavsiye ederim ben de net bulamadım
semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #12 panda_1 dedi: Emin misin? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... aldın mı ben aldım daha kargoda ne olacak bekliyorum
panda_1 dedi: Emin misin? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... aldın mı ben aldım daha kargoda ne olacak bekliyorum
R ramazanakali Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #13 semyh55 dedi: aldın mı ben aldım daha kargoda ne olacak bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bende 8+8 kingston marka aldım bugün. bu anakartın aynısına sahibim ". destekleme konusunda bir problem olur mu acaba? Siz denediniz mi?
semyh55 dedi: aldın mı ben aldım daha kargoda ne olacak bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bende 8+8 kingston marka aldım bugün. bu anakartın aynısına sahibim ". destekleme konusunda bir problem olur mu acaba? Siz denediniz mi?
T Tatanqa333 Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 188 14 Haziran 2023 #14 ramazanakali dedi: Hocam bende 8+8 kingston marka aldım bugün. bu anakartın aynısına sahibim ". destekleme konusunda bir problem olur mu acaba? Siz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam destekliyor mu sonuç nedir
ramazanakali dedi: Hocam bende 8+8 kingston marka aldım bugün. bu anakartın aynısına sahibim ". destekleme konusunda bir problem olur mu acaba? Siz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam destekliyor mu sonuç nedir
R ramazanakali Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #15 Tatanqa333 dedi: Hocam destekliyor mu sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Destekledi hocam geç görebildim. Kusura bakmayın.
Tatanqa333 dedi: Hocam destekliyor mu sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Destekledi hocam geç görebildim. Kusura bakmayın.