MehmetEmin™ Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2015 #1 Anakartım bozulunca gittim 2. el PEGATRON IPXSB-H61 anakart aldım. Açılıştaki Casper logosunu kaldırmak istiyorum. AIDA64 Rapor Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2015
Anakartım bozulunca gittim 2. el PEGATRON IPXSB-H61 anakart aldım. Açılıştaki Casper logosunu kaldırmak istiyorum. AIDA64 Rapor
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Şubat 2015 #2 Windows bu logo ile mi boot ediyor yoksa BIOS ekranı mı sadece ? Quiet Boot'u devre dışı bırakıp deneyin ilk olarak. Olmazsa Secure Boot ve varsa UEFI'yi devre dışı bırakın. UEFI yoktur yüksek ihtimalle zaten.
Windows bu logo ile mi boot ediyor yoksa BIOS ekranı mı sadece ? Quiet Boot'u devre dışı bırakıp deneyin ilk olarak. Olmazsa Secure Boot ve varsa UEFI'yi devre dışı bırakın. UEFI yoktur yüksek ihtimalle zaten.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Şubat 2015 #3 PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal Bios güncelleyin. Yanlız DNS adında logo gelebilir
PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal Bios güncelleyin. Yanlız DNS adında logo gelebilir
MehmetEmin™ Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #4 Murat5038 dedi: PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal Bios güncelleyin. Yanlız DNS adında logo gelebilir Genişletmek için tıkla... Bu konuya daha önceden baktım ama Casper'dan alınan anakartlarda sorun oluyormuş sanırım. Hata alırsam parça değiştirmeden düzeltme şansım var mı? Not: MehmetEmin™ hesabı benim ama kendi açtığım konuya mesaj atamıyorum ne hikmetse. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
Murat5038 dedi: PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal Bios güncelleyin. Yanlız DNS adında logo gelebilir Genişletmek için tıkla... Bu konuya daha önceden baktım ama Casper'dan alınan anakartlarda sorun oluyormuş sanırım. Hata alırsam parça değiştirmeden düzeltme şansım var mı? Not: MehmetEmin™ hesabı benim ama kendi açtığım konuya mesaj atamıyorum ne hikmetse.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Şubat 2015 #5 MehmetEmin™ dedi: Casper'dan alınan anakartlarda sorun oluyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey duymadım. Normal yüklenecektir. MehmetEmin™ dedi: Hata alırsam parça değiştirmeden düzeltme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Kurtarmak için bir bilgisayarcıya gidip kurtarabilirsin. MehmetEmin™ dedi: Not: MehmetEmin™ hesabı benim ama kendi açtığım konuya mesaj atamıyorum ne hikmetse. Genişletmek için tıkla... Çünkü cezan vardı. Çift hesap açarak diğer kurala aykırı olduğundan 1 hafta daha ceza aldın.
MehmetEmin™ dedi: Casper'dan alınan anakartlarda sorun oluyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey duymadım. Normal yüklenecektir. MehmetEmin™ dedi: Hata alırsam parça değiştirmeden düzeltme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Kurtarmak için bir bilgisayarcıya gidip kurtarabilirsin. MehmetEmin™ dedi: Not: MehmetEmin™ hesabı benim ama kendi açtığım konuya mesaj atamıyorum ne hikmetse. Genişletmek için tıkla... Çünkü cezan vardı. Çift hesap açarak diğer kurala aykırı olduğundan 1 hafta daha ceza aldın.