Pegatron IPXSB-H61 anakart ile OC yapılabilir mi?

Batuhan0

Centipat
Pegatron IPXSB-H61 anakartım var. i5 3570K almayı düşünüyorum. Bu anakartla işlemciye OC yapabilir miyim? İşlemci mi ekran kartı mı alsam kararsız kaldım. İşlemcim şu an kullandığım Celeron G550. Ekran kartım yok yeni işlemci alırsam oyunlarda daha yüksek FPS elde ederim yoksa GT 1030 alırsam mı oyunlarda daha iyi FPS elde ederim? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının OC desteği yok. İ5 3570K anakartının BİOS'u güncel olsada görüntü alamayabilirsin. Elindeki işlemci oyun için çok düşük. Öncelikle ikinci nesil İ5 yada İ7 işlemci almanı tavsiye ederim. Daha sonra bütçene göre ekran kartınıda değiştirebilirsin.

Neden görüntü alamam anakart 2. Ve 3. Nesili destekliyor i7 serisi alamam bütçeyi aşıyor i5 2500k belki alırım ama İ5 3570k da neden görüntü alamam detaylı bir şekilde söylersen sevinirim.

Kesin görüntü alamazsın diye bişey demedim. Anakartının BİOS'u güncelmi önce ona bakmalısın. Güncel değilse internetten güncel BİOS bulup güncellemelisin. Bu anakartları güncellemeye çalışan bir çok kişi sorun yaşıyor. Ben bir tane çöpe attım. Yeniden BİOS yazılması gerekli dediler. İ5 2500K alsan OC yapamazsın. Bence K serisi işlemci gereksiz olur.

BİOS'u baya eski 2012 yılından kalma internetede son sürümü yok bulamadım 2 3 sürüm öncesi var :/ kendim uğraşsam bozarım diye endişeleniyorum bilgisayarcıya götürüp yaptırırım o zaman yinede almak istiyorum o.c yapmasamda olur yinede alıcam ama onun dışında bu anakarta işlemci olarak en iyi hangisini önerirsin en iyi şunu alabilirsin felan o anakarta en iyi şunu alırsın vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…