poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 29 Temmuz 2020 #1 PEGATRON IPXSB-H61 anakartta UEFI desteği var mıdır?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #2 Hemen araştırıp bakıcam. Desteklemiyor demişler ama eğer anakart elinizde ise buna bakabilirsin. AİDA 64'ten bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Hemen araştırıp bakıcam. Desteklemiyor demişler ama eğer anakart elinizde ise buna bakabilirsin. AİDA 64'ten bakabilirsin.
KS KS poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 29 Temmuz 2020 #3 cagancandas dedi: Hemen araştırıp bakıcam. Desteklemiyor demişler ama eğer anakart elinizde ise buna bakabilirsin. AİDA 64'ten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu değil sistemde. Artı 0 Eksi
cagancandas dedi: Hemen araştırıp bakıcam. Desteklemiyor demişler ama eğer anakart elinizde ise buna bakabilirsin. AİDA 64'ten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu değil sistemde.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #4 poweryiğit dedi: İşletim sistemi kurulu değil sistemde. Genişletmek için tıkla... O zaman sen USB'ni hazırla.UEFİ varsa öyle kurarsın. Artı 0 Eksi
poweryiğit dedi: İşletim sistemi kurulu değil sistemde. Genişletmek için tıkla... O zaman sen USB'ni hazırla.UEFİ varsa öyle kurarsın.
KS KS poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 29 Temmuz 2020 #5 cagancandas dedi: O zaman sen USB'ni hazırla.UEFİ varsa öyle kurarsın. Genişletmek için tıkla... MBR olarak kuracağım sıkıntı olursa bakarım artık. cagancandas dedi: O zaman sen USB'ni hazırla.UEFİ varsa öyle kurarsın. Genişletmek için tıkla... FreeDOS mı yoksa önyüklenebilir seçeneğini mi seçmeliyim rufusta? Artı 0 Eksi
cagancandas dedi: O zaman sen USB'ni hazırla.UEFİ varsa öyle kurarsın. Genişletmek için tıkla... MBR olarak kuracağım sıkıntı olursa bakarım artık. cagancandas dedi: O zaman sen USB'ni hazırla.UEFİ varsa öyle kurarsın. Genişletmek için tıkla... FreeDOS mı yoksa önyüklenebilir seçeneğini mi seçmeliyim rufusta?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #6 UEFİ,NTFS,GPT seçeceksin UEFİ için. Artı 0 Eksi
KS KS poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 29 Temmuz 2020 #7 cagancandas dedi: UEFİ,NTFS,GPT seçeceksin UEFİ için. Genişletmek için tıkla... Önyükleme bölümündeki yeri sormuştum aslında. poweryiğit dedi: Önyükleme bölümündeki yeri sormuştum aslında. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta hangi seçenekleri seçeceğim? - Technopat Sosyal Burada ss'i var. Artı 0 Eksi
cagancandas dedi: UEFİ,NTFS,GPT seçeceksin UEFİ için. Genişletmek için tıkla... Önyükleme bölümündeki yeri sormuştum aslında. poweryiğit dedi: Önyükleme bölümündeki yeri sormuştum aslında. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta hangi seçenekleri seçeceğim? - Technopat Sosyal Burada ss'i var.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #8 poweryiğit dedi: Önyükleme bölümündeki yeri sormuştum aslında. Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçimini diyorsa oraya iSO dosyasını seçeceksin. Artı 0 Eksi
poweryiğit dedi: Önyükleme bölümündeki yeri sormuştum aslında. Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçimini diyorsa oraya iSO dosyasını seçeceksin.
KS KS poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 29 Temmuz 2020 #9 cagancandas dedi: Önyükleme seçimini diyorsa oraya iSO dosyasını seçeceksin. Genişletmek için tıkla... İso olarak değil de usb ye kur seçeneği ile indirmiştim windowsu. İSO dosyasının içindekiler usb de şuan. Artı 0 Eksi
cagancandas dedi: Önyükleme seçimini diyorsa oraya iSO dosyasını seçeceksin. Genişletmek için tıkla... İso olarak değil de usb ye kur seçeneği ile indirmiştim windowsu. İSO dosyasının içindekiler usb de şuan.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #10 poweryiğit dedi: İso olarak değil de usb ye kur seçeneği ile indirmiştim windowsu. İSO dosyasının içindekiler usb de şuan. Genişletmek için tıkla... Hiç o şekilde yapmadım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
poweryiğit dedi: İso olarak değil de usb ye kur seçeneği ile indirmiştim windowsu. İSO dosyasının içindekiler usb de şuan. Genişletmek için tıkla... Hiç o şekilde yapmadım bilmiyorum.