Arkadaşlar aktif olarak bilgisayarımda GT1030 ekran kartını kullanıyorum fena da değil ancak ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Pegatron IPXSB-H61 anakarta çok üst düzey kartlar görüntü vermiyor çok seçici bir anakart. Maalesef bilenler bilir. Güzel ve temiz bir RX 560 buldum. Bu kart benim anakartımda görüntü verir mi?
Bütün forumlarda insanlar bu anakartın çok dandik olduğunu bildiğiniz ekran kartı seçtiğini söylüyorlar da hocam. Bende iki sene önce gt 1030 almıştım korkarak. Görüntü vermişti sorunsuz şekilde.
Bütün forumlarda insanlar bu anakartın çok dandik olduğunu bildiğiniz ekran kartı seçtiğini söylüyorlar da hocam. Bende iki sene önce GT 1030 almıştım korkarak. Görüntü vermişti sorunsuz şekilde.
Bu anakarta dandik denmemiştir eski denmiştir, dandik denildi isede Turbox halidir(düzenleme: dikkat etmemiştim markaya, pegatronda iyi bir değildir.). Ayrıca ekran kartı seçtiği hangi konuda geçiyor link atar mısınız? RTX 4090 dahi takabilirsiniz bu anakarta.
Bu anakarta dandik denmemiştir eski denmiştir, dandik denildi isede Turbox halidir. Ayrıca ekran kartı seçtiği hangi konuda geçiyor link atar mısınız? RTX 4090 dahi takabilirsiniz bu anakarta.
Anakart markasına demiş dikkat etmemiştim sizin anakart markanıza, ama üstteki arkadaşlarında dediği gibi sorun olmaz bence. Aldığınız satıcıya durumu anlatırsanız çalışmaz ise iade edersiniz. PS'unuz yetiyor değil mi?
Anakart markasına demiş dikkat etmemiştim sizin anakart markanıza, ama üstteki arkadaşlarında dediği gibi sorun olmaz bence. Aldığınız satıcıya durumu anlatırsanız çalışmaz ise iade edersiniz. PS'unuz yetiyor değil mi?