Pegatron IPXSB-H61 Bilgisayara GTX 1060 3GB Uyumu

Uğur Ertop

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi eski bir bilgisayarım var sistem toplamayı düşünüyorum parçaları bir anda alamayacağım için tek tek almayı tercih ettim ilk olarak ekran kartı almak istiyorum. Şu anki var olan sistemime ekleyebilir miyim diye danışmak istedim.

Sisteme eski ekran kartı yerine GTX 1060 3 GB eklemek istiyorum.

Sistem:

i7 3770 3.4 GHZ
Nvdia GEFORCE GT 630
8 GB RAM
300 Watt PSU
Pegatron IPXSB-H61

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda ne anakartının özelliklerini bulabildim ne de ekran kartının. Ancak yabancı bir forumda sadece pci express ile uyumlu olmasının yeterli olduğunu söylerken, bir başka yerde ise gpunun soket tipinin önemli olduğunu söylüyor.

Senin ekran kartının soket tipini bulamadım ama fotoğraflara bakacak olursak ikisi de aynı soketleri kullanıyor.

Ancak ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu arada @Beşiktaş JK un dediği doğru. Psu yetersiz. Onu da değiştirmen lazım.

@BountyHunter, evet PCI Express slotunun olması güncel bütün ekran kartları ile uyumlu olması demektir. Eski anakartların bazı modellerine güncel ekran kartları takılınca görüntü gelmiyor ancak GT 630 takıldığına göre 1050 Ti ile de sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı