Pegatron IPXSB-H61 BIOS Güncelleme

USB'ye attım ama güncellerken "BOOTMGR eksik" diyor.
Ne yapabilirim?

Konu tekrardan hortlayacak kusura bakmayın ama yeni ekran kartı alacağım RX 560, RX 460, GTX 950 GTX 650 Ti, GTX 960 tarzı bir şey alacağım BIOS sürümümde resimdeki gibi yazıyor güncellemem gerekecek galiba şöyle bir video buldum internette bu videoyu yapsam sorun çözülür mü?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• hgfdhgfh.JPG
    60 KB · Görüntüleme: 18
Tavsiyem yeni bir anakart alın elinizdeki anakart yüksek ihtimalle güncellerken sorun çıkaracaktır. Yada en iyisi elinizdekleri parça parça satıp güncel bir hazır sistem alabilirsiniz.

Tavsiyem yeni bir anakart alın elinizdeki anakart yüksek ihtimalle güncellerken sorun çıkaracaktır. Ya da en iyisi elinizdekleri parça parça satıp güncel bir hazır sistem alabilirsiniz.

BIOS Update yaparken sorun çıkarsa diğer parçalarıma bir şey olmaz değil mi?

BIOS Update yaparken sorun çıkarsa diğer parçalarıma bir şey olmaz değil mi?
Hayır diğer parçalarının zarar görmez. Sorun çıkarsa sadece anakart tuğla olur. Bende aynı anakarta sahiptim denemek yerin sattım. Siz denemek istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…