Pegatron IPXSB-H61 BIOS Güncelleme

Mert Aslan53

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim IPXSB-H61 anakartım var. Buna ben GTX 1050 Ti aldım şu an kargoda. BIOS güncellemek gerekiyormuş galiba, nasıl yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ben bu anakarta 1155 pinli herhangi bir işlemci takabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1155 pin hangi islemci takmak istiyorsunuz? Ona gore yardimci olalim. Yukaridaki linkten BIOS guncellemesi yaptiginiz takdirde GTX 1050Ti'i sorunsuz kullanabilirsiniz. BIOS'u nasil guncelleyeceginizi hala anlamadiysaniz adim adim yardimci olabilirim.

Öncelikle
@Firehorse MK II teşekkürler hangi işlemcinin uyup uymayacağını ordan bakabilirim.
@Walter H. White bios güncellemeyi bilmiyorum.Güncellemesem 1050ti çalışmaz mı ? Bazılarında çalışmış bazılarında çalışmamış.Güncellemeden çalıştırmayı deneyeyim mi ekran kartında sıkıntı olur mu ?

Çalıştırabildinizmi acaba ?

Merhaba ilk önce kart gelsin tak çalışmaz ise bu işe kalkış. Gt 1030 aldım bende olmadı bios güncellemesi yaparken anakart çöp oldu bu anakart sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…