Pegatron IPXSB-H61 ekran kartı önerisi

Bütçe
2500-3000 TL

AhmetKaçar1

Femtopat
Arkadaşlar, mevcut anakartım Pegatron IPXSB-H61. Bu anakart çok sorunlu farkındayım. Sizden bu anakarta kesin çalışacak bir ekran kartı önermenizi rica ediyorum.

Aranızda daha önce bu karta daha önceden sahip olanlar vardır elbet. Önereceğiniz ekran kartı 4 GB olursa daha iyi olur.

Herhangi bir özellik isterseniz yazarım. Anakartın BIOS sürümü: 4.6.4.0

Şimdiden çok teşekkür ederim.

İşemcin nedir?
İşlemcim: i5 2400 CPU 3.10 GHz
1050ti çalışmıyor PCI üzerinden gereken gücü veremediği için bunu biliyorum sadece, bundan yukarıdaki nvidia kartları da çalıştırmayacaktır yüksek ihtimalle. 750ti olabilir düzgün fiyata bulunursa.
Hocam 750ti kesin olur mu ? Yoksa tahmin mi ?

Bu konuya çok hakimim.
AMD Radeon 5450HD ekran kartım vardı.
RX 460, GTX 750 Tİ ekran kartları denedik olmadı ve çok uğraşmıştık. Bilmeyen bir abi sağolun yanlış ekran kartları önerdi diye çok uğraşmıştık. 2.el almıştım letgoda birini iade etmek zorunda kaldım diğerleriyle aynı hatayı yapmadım denedik olmadı el sıkıştık ayrıldık. Sonra bir bilene danışayım detaylara girerek öğretmişti bana.
Hala aynı anakartım kullanıyorum. Ama artık ekran kartım AMD Radeon 6870HD :)
Burada bu işi çok rahat çözecek arkadaşlar da var. Yanılmıyorsam anakart 2.0 PCI destekliyor ve 2.0 PCI girişli her ekran kartı uyar. Ama ekran kartı alırken güç kaynağımız yetmez belki diye PSU da almanız gerekebilir.
Hocam evet anakart PCI-2.0 destekliyor. Şuan 350W'luk bir güç kaynağım var. Gerçekten 2.0 olan her ekran kartını destekliyor mu ? Eğer öyleyse GT 730 4 GB ekran kartını alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam evet anakart PCI-2.0 destekliyor. Şuan 350W'luk bir güç kaynağım var. Gerçekten 2.0 olan her ekran kartını destekliyor mu ? Eğer öyleyse GT 730 4 GB ekran kartını alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben işin duayeni değilim. Bilenler söyler şimdi zaten ama GT 730 rahat çalıştırır. Siz sağlamasını yapın yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı