Pegatron IPXSB-H61 ekran kartı önerisi

Bütçe
2500-3000 TL

AhmetKaçar1

Femtopat
Arkadaşlar, mevcut anakartım Pegatron IPXSB-H61. Bu anakart çok sorunlu farkındayım. Sizden bu anakarta kesin çalışacak bir ekran kartı önermenizi rica ediyorum.

Aranızda daha önce bu karta daha önceden sahip olanlar vardır elbet. Önereceğiniz ekran kartı 4 GB olursa daha iyi olur.

Herhangi bir özellik isterseniz yazarım. Anakartın BIOS sürümü: 4.6.4.0

Şimdiden çok teşekkür ederim.

1050ti çalışmıyor PCI üzerinden gereken gücü veremediği için bunu biliyorum sadece, bundan yukarıdaki nvidia kartları da çalıştırmayacaktır yüksek ihtimalle. 750ti olabilir düzgün fiyata bulunursa.

Pcı 2.0 destekleyen her ekran kartı uyar. PSU yetecek mi geriye tek önemli soru bu kalıyor. AMD Radeon 6870HD ekran kartı öneririm 2.el. Eski ama dönemin güçlü ekran kartlarından. Ucuzdur baya.

Son düzenleme:
Hocam evet anakart PCI-2.0 destekliyor. Şuan 350W'luk bir güç kaynağım var. Gerçekten 2.0 olan her ekran kartını destekliyor mu ? Eğer öyleyse GT 730 4 GB ekran kartını alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben işin duayeni değilim. Bilenler söyler şimdi zaten ama GT 730 rahat çalıştırır. Siz sağlamasını yapın yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…