Pegatron IPXSB H61 GPU uyumu

fluxking25

Centipat
Merhaba, yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın. Pegatron IPXSB H61 1155 Soket DDR3 Anakartım var. Ve RX 550 2 GB ekran kartı almak istiyorum. Sizce BIOS sıkıntı çıkarır mı? Birçok kişide ekrana görüntü gelmiyormuş ama gelenler de var. Zaten BIOS'u 2206'ya güncelleyeceğim ama güncellense bile açmaz diyenler var. Sizce açar mı? Başka kartlara mı bakayım? 600 TL civarı ne önerirsiniz?

İşlemciniz İ5 2400 olmalı. Bence almalısınız BIOS güncellenirse RX 570 bile uyumlu olabiliyor o anakarta. Bence şansınızı RX 550 olarak deneyin.

R7 240 kullanıyorum şu an sorunsuz şekilde. i5 2400 işlemci ile.

Hocam yapacak bir şey yok. Ya anakartla beraber bütün sistemi değiştireceksiniz ya da şansınızı RX 550 ile deneyeceksiniz. Seçim sana kalmış.

Açma ihtimali yüzde kaç? Ekran kartını alıp açıkta kalmak istemem.

Hocam yapacak bir şey yok. Ya anakartla beraber bütün sistemi değiştireceksiniz ya da şansınızı RX 550 ile deneyeceksiniz. Seçim sana kalmış.

Veya GT710 almayı düşünebilirim onu açıyor galiba ama o buna göre çok kötü. Olmadı 500 liraya Esonic H61FFL DDR3 Anakart da alabilirim o biraz daha yeni nesil, açar gibime geliyor.

Son düzenleme:
Hocam eski anakartlardan anlamam ama GT 700 serisinin alınmayacağını çok iyi bilirim. Oyun amaçlı GT serisi anakart tercih etmemelisin. Açma veya açmama gibi bir % 'de veremem, üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…