Pegatron IPXSB-H61 GTX970 Desteği

September

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,
Pegatron IPXSB-H61 anakartlı hazır bir bilgisayarım var. AMD 6350 ekran kartı oyun oynatmadığı için ekran kartı alacağım. Nvidia GeForce GTX970 bu anakarta uyumlu mu?
  • Intel core i5 (i7 kadar destekliyor)
  • 8GB Ram

i7 işlemcileri de desteklediği için takılabileceğini düşünüyorum.

@MF @Recep Baltaş @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Psu yeterli ve işlemcin iyi ise GTX970 takılabilir.
Pegatron ipxsb hatalı anakart deniliyor.
Benim bilgisayarımda Windows 7 kurulu, SSD olmamasına rağmen 8 saniyede açılıyor 8 saniyede kapanıyor.
İşlemcim gayet iyi durumda.

Anakartın markasında daha hayır yok. Pegatron... Bu markayı bildim bileli bir tek Casper ve Exper kullanıyor. Tüm sistem özelliklerine AIDA64 ile bak ve buraya yaz. O sisteme göre iyi bir anakart, psu ve ekran kartı önerelim.

Katılıyorum ve incelersek Casper ve Exper'in de masaüstü konusunda göze çarpan bir başarıları yok.

Bende Casper mağduruyum. Şuanda o bilgisayar kullanımda değil.

Size verebileceğim özellikleri:
  • Intel Core i5 2400 3.10Ghz Turbo 3.30 (stok fan). Yük altında iken bile 51-52 derece üstü görmedim. Garip...
  • 8GB (x2 4GB)
  • 240W (değiştireceğim)
  • PEGATRON IPXSB H61
  • AMD 6350 1GB (normalde 2048 gösteriyor ancak ayrılmış bellek 1024MB. Zaten yazılımsal oynama yapıyorlarmış.)

Bu kadarını hatırlayabiliyorum. Kesinlikle oyun amaçlı olacağı için ekran kartını yüksek tutup yanına da bir PSU eklerseniz sevinirim.

Bütçem 1600TL.

Bu benim için çok önemli lütfen yardım edebilir misiniz?
@Recep Baltaş @Silinen üye @SypeR @Silinen üye @Erkan Çevik @MF @Ali Güngör

Lütfen yardım eder misiniz?

Casper kasaya mı takacak onları? Ölü yatırım olur.

Güle güle kullan. Ben böyle öneriyorum.
Toplam: 1608TL

Ayrıca ileri de alacağın bir soğutucu ile işlemciyi 4.4GHz civarına O.C edersen daha iyi performans alırsın.

Bu videoda G3258 işlemci H81M-PLUS ile 4.4GHz değerine O.C edildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneriler için çok sağolun. Sadece Pegatron anakarta 970 takabilecek miyim ?
Benim tek sorum bu işlemciye filan gerek yok. Güç kaynağını belirledim ben kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…