Pegatron IPXSB-H61 hangi ekran kartlarıyla uyumlu?

ElvanKAMAN

Hectopat
Pegatron IPXSB-H61 anakartıma GTX 1050 Ti ekran kartı uyar mı veya hangi ekran kartları uyar? Güç kaynağı şu anki sisteme yetiyor ekran kartı için yeniden güç kaynağı da alacağım. Önemli olan hangi ekran kartları uyumlu onu öğrenmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 Ti takabilirsin ama işlemcin onu besler mi orası önemli. İşlemci modelini söylersen arkadaşlar daha iyi tavsiyede bulunur

GTX 1050 Ti takabilirsin ama işlemcin onu besler mi orası önemli. İşlemci modelini söylersen arkadaşlar daha iyi tavsiyede bulunur
intel core i3 2100 işlemcim işlemcimide değiştireceğim
Bütün ekran kartlarıyla uyumludur. Güç kaynağı elverdiği sürece bütün PCIe arabirimizi kullanan ekran kartlarını takabilirsiniz.
Asus gtx 1050ti 4gb expedition - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 632719136 bu ekran kartını almayı düşünüyorum. bu ekran kartı uygunmudur.

Son düzenleme:
RAM MODULLERI SAMSUNG MARKADIR diyo bu ne oluyor peki ?
bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için
Ne demek rica ederim. Anakartın RAM chiplerinin Samsung olduğunu söylemiş. Bu normal bir şey, chipler Samsung tarafından üretilmiş benim MSİ GTX 1050 Tİ ekran kartınında chipleri Samsung

Kardeşim bu anakart var ya bu anakart. Aldığın hiçbir ekran kartını takamassın bu anakarta. Çöp bir anakarttır, leştir. Bende aynısı var gtx 1050 ti'dır vs. bir sürü ekran kartı denettirdim Vatan Bilgisayar'da hiçbirinde görüntü vermedi, gözüm yaşlı terkettim mağazayı. Bios updatesi yapılması gerekiyor yeni kartları kullanabilmen için. Ama bunu yapabilen sadece birkaç kişi var. Çok zor bios update yapmak bu anakart ve deneyenlerin çoğu yakmış anakartlarını. Bulursan bana da söyle Asus veya Msi LGA 1155 sağlam bir anakart.

beyler benım pc nelerı kaldırır ekran akrtı yok

Intel(R) Core(TM) i5-3450 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz
8,00 GB (kullanılabilir: 7,90 GB)
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Windows 10 Pro

bende atu radeon hd 6350 var kaç yapabilirim yükseltince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…