intersect Kilopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 64 14 Temmuz 2019 #1 Logitech Z502 5+1 ses sistemim var, Ses kartı olmadığı için tam verim alamıyorum. Anakart Modelim Pegatron IPXSB-H61 İnternet araştırmalarımda düzgün bir sonuç bulamadım. İşimi görecek bir ses kartı önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2019
Logitech Z502 5+1 ses sistemim var, Ses kartı olmadığı için tam verim alamıyorum. Anakart Modelim Pegatron IPXSB-H61 İnternet araştırmalarımda düzgün bir sonuç bulamadım. İşimi görecek bir ses kartı önerirseniz sevinirim.
Yerlivemilli Hectopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #2 Kusura bakmayın konudan bağımsız. Bu anakartla güncel bir ekran kartını sorunsuz kullanabiliyor musunuz?
Kusura bakmayın konudan bağımsız. Bu anakartla güncel bir ekran kartını sorunsuz kullanabiliyor musunuz?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 23 Temmuz 2019 #3 Bios güncellemesi olmadan yeni nesil ekran kartı çalıştırmıyor bios güncellemesi yapman lazım. Yerlivemilli dedi: Kusura bakmayın konudan bağımsız. Bu anakartla güncel bir ekran kartını sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla...
Bios güncellemesi olmadan yeni nesil ekran kartı çalıştırmıyor bios güncellemesi yapman lazım. Yerlivemilli dedi: Kusura bakmayın konudan bağımsız. Bu anakartla güncel bir ekran kartını sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla...
Yerlivemilli Hectopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #4 xanax32 dedi: Bios güncellemesi olmadan yeni nesil ekran kartı çalıştırmıyor bios güncellemesi yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Şu özelliklerde anakart. Güncellemesi yapılmış mı?
xanax32 dedi: Bios güncellemesi olmadan yeni nesil ekran kartı çalıştırmıyor bios güncellemesi yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Şu özelliklerde anakart. Güncellemesi yapılmış mı?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 23 Temmuz 2019 #5 Sanırım güncel biosa girip bios da 2206 yazıyorsa güncel. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.
Yerlivemilli Hectopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #6 xanax32 dedi: Sanırım güncel biosa girip bios da 2206 yazıyorsa güncel. Konuyu daha fazla dağıtmayalım. Genişletmek için tıkla... Bakın ayrıca güncelleme yapmadan da güncel kartları kullananlar var. Technopat Sosyal'den bir ekran görüntüsü:
xanax32 dedi: Sanırım güncel biosa girip bios da 2206 yazıyorsa güncel. Konuyu daha fazla dağıtmayalım. Genişletmek için tıkla... Bakın ayrıca güncelleme yapmadan da güncel kartları kullananlar var. Technopat Sosyal'den bir ekran görüntüsü:
intersect Kilopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 64 26 Temmuz 2019 #7 Yerlivemilli dedi: Kusura bakmayın konudan bağımsız. Bu anakartla güncel bir ekran kartını sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En Son GTX 550 Tİ kullandım. GTX 1050 serisinden almayı düşünüyorum. 550Tİ'ın eş değeri 1050 serisi görünüyor.
Yerlivemilli dedi: Kusura bakmayın konudan bağımsız. Bu anakartla güncel bir ekran kartını sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En Son GTX 550 Tİ kullandım. GTX 1050 serisinden almayı düşünüyorum. 550Tİ'ın eş değeri 1050 serisi görünüyor.