Pegatron IPXSB-H61 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

baditaro

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar.
Ben 3 sene önce hazır bir bilgisayar almıştım. Ekran kartı şu ana kadarki oyunları low yada medium'da açmasına rağmen bu seneki oyunlara yetmiceğini düşünüyorum. Sorumda şu bu sisteme en fazla hangi ekran kartını takabilirim ? Ve güç kaynağım bu ekran kartına yeter mi ?

Sistem Şöyle:
  • Pegatron IPXSB-H61 Anakart
  • İntel Core i5 2400 4 x 3.10Ghz İşlemci
  • 8Gb DDR3 Ram
  • Ati Radeon Hd 6510 Ekran Kartı
  • 350watt PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Battlefield 3'te Medium'da kasmadan oynuyorum bu sistemle (FPS hiç bakmadım).
750 Ti ile ne gibi bir artış sağlayabilirim? Bir de hangi marka kart aldığım fiyatı haricinde farkeder mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı ucuz olan derim ama illa öneri der isen. Asus markasının strix modeli veya msi gaming modeli derim.
Bu kart 1080p orta ve üst ayar arası oyun için üretildi. Yani eğer 1080p altında 1366x768 gibi bir çözünürlüğe sahip isen ultra rahat açar.

Öncelikle güç kaynağının markası tam olarak bu: FSP 350-60 HCN
Ben şimdi gtx 750ti kartını aldım, taktım kendi driver'ını yükledim, 1-2 gün sorunsuz çalıştı. Sonra pc nin düğmesine basınca geç tepki vermeye başladı, düğmeye bastık dan 2 saniye falan sonra ışığı yanıyordu.(önceden direk yanardı ışık) Birkaç gün sonra bu gecikmenin üstüne birde ekrana görüntü gelmeme eklendi, yani güç tuşuna basıyorum pc çalışıyor görüntü gelmiyor, sonrasından reset e basıyorum görüntüde geliyor. Acaba güç kaynağı bozulma yamı başladı, yani yetmiyormu bu karta ?
Edit: Eski ekran kartını taktım, pc direkt olarak açılıyor ve gecikme yok. Sizce güç kaynağındanmı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…