Pegatron IPXSB-H61 SSD Desteği

StimBlack

Decapat
SSD almak istiyorum...
  • Benim anakartımın SATA desteği varsa bu SATA kaç?
  • SATA III SATA II felen varmış galiba SATA II ise III kullanırsak performans alamıyormuşuz sanırsam?
  • SSD okuma yazma hızı kaç olmalı?
  • Bende 500 GB HDD var, 2 ye ayrılıyor C) ve D) olmak üzere. Ben şimdi bu SSD alırsam 2'sini beraber kullanabilecek miyim bu anakartta?
Sorularım bunlar cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim anakartımın SATA desteği varsa bu SATA kaç?
SATA II.
SATA III SATA II falan varmış galiba SATA II ise III kullanırsak performans alamıyormuşuz sanırsam?
Öyle bir şey yok. SATA I de olsa SSD her halükarda farkını hissettirir. Bunlara pek takılmayın.
SSD okuma yazma hızı kaç olmalı?
Fark etmez. Genelde 500 MB okuma/yazma civarındadır.
Bende 500 GB HDD var, 2 ye ayrılıyor C) ve D) olmak üzere. Ben şimdi bu SSD alırsam 2'sini beraber kullanabilecek miyim bu anakartta?
Evet.
Benim anakartımın SATA desteği varsa bu SATA kaç?
SATA II.
SATA III SATA II falan varmış galiba SATA II ise III kullanırsak performans alamıyormuşuz sanırsam?
Öyle bir şey yok. SATA I de olsa SSD her halükarda farkını hissettirir. Bunlara pek takılmayın.
SSD okuma yazma hızı kaç olmalı?
Fark etmez. Genelde 500 MB okuma/yazma civarındadır.
Bende 500 GB HDD var, 2 ye ayrılıyor C) ve D) olmak üzere. Ben şimdi bu SSD alırsam 2'sini beraber kullanabilecek miyim bu anakartta?
Evet.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…