Pegatron IPXSB-H61 ve GTX 1050 Ti uyumlu mu?

Ruhadamaog

Hectopat
Daha fazla  
Pegatron IPXSB-H61 isimli hastalıklı anakarta sahip bir bilgisayar sahibiyim. İşlemcim i5 3450 3.10 GHz. Güç kaynağım sanırım 240 watt. Ben bu bilgisayara GTX 1050 Ti alsam çalıştırır mı ve darboğaz olur mu? Güç kaynağım yeterli midir, değişmem gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlular fakat 240W PSU oldukça düşük kalmış. Yetersiz, 450-500W kaliteli bir ürün almanızı öneririm.

Öncelikle 1050 ti almanızı önermiyorum fiyatları saçma. RX 570 4gb ve 500w sertifikalı bir PSU size 1050 ti parasına ve daha ucuza gelebilir. Yada üzerine azıcık daha koyarsınız.

Öncelikle 1050 ti almanızı önermiyorum fiyatları saçma. RX 570 4gb ve 500w sertifikalı bir PSU size 1050 ti parasına ve daha ucuza gelebilir. Yada üzerine azıcık daha koyarsınız.
Hocam bu yazdığınız iki ürün uyar değil mi?

Evet. Gayet uyumludur. Korkmanıza gerek yok
Peki hocam son sorum şu
Şu an kullandığım sistemde 1 Gb Ati Hd 6510 ekran kartı var. Ortalama 1100 lira gibi bi harcama yapacacağım dediğiniz parçalar için. Değer mi sizce? Hiç uğraşmayıp anakartı işlemciyi falan da mı değişmeliyim yoksa?

İşlemciniz RX470 için yeterli. Size tavsiyem şu anlık GPU ve PSU alarak idare edin. Bütçeniz olduğu zaman anakart, işlemci, RAM değiştirin.

8 gb ram var bir süre daha idare eder diye düşünüyorum. Yukarda ki arkadaşım Rx570 demiş ama sizin öneriniz 470 mi yoksa yanlış mı yazdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…