Pegatron IPXSB-H61 ve RX 560 uyumu

Makaleler
3
Ben bir cahillik edip araştırmadan sipariş ettim. Şu an kargoda. RX 560 taksam çalışır mı, BIOS Update şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç problem olmaz. Takıp kullanabilirsiniz. BIOS güncelleme önemli ama, ekran kartı kullanman için şart değil.

Zamanında bende de bu anakart vardı GT1030 aldım kartı görmedi anakart. Bios yapsam düzelir mi diye sorduğumda sorunun başka bir şey olduğunu söylemişlerdi, sen yine de endişelenme çalıştıramazsan ya kartı iade et ya da anakart yenile.

Bu anakartın ekran karti beğenmeme şansı yok. Ne takarsanız tanıyacaktır. Sizin yaşadığınız sorun arıza kaynaklı olabilir.

Bu anakartın ekran karti beğenmeme şansı yok. Ne takarsanız tanıyacaktır. Sizin yaşadığınız sorun arıza kaynaklı olabilir.
Pegatron 1155 soketli bir anakarttı ama bire bir bu muydu bilemem. Arıza yoktu kesinlikle ama çalışmadı bilemiyorum.

İçime su serptiniz.
Güncelleme. Bios göçtü. Tekrar bios yazdırıldı. Şu an çalışıyor ama almanızı önermem uğraşması çok zor.

Son düzenleme:
İçime su serptiniz.
Güncelleme. BIOS göçtü. Tekrar BIOS yazdırıldı. Şu an çalışıyor ama almanızı önermem uğraşması çok zor.

Hacım hortlattığım için özür dilerim, PSU+RX570 almam mantıklı mı? BIOS çöktü derken yanma gibi mi yapamaz mıyım bende bunların yanı sıra yeni bir tane de anakart almam çok zor gibi sence ne yapmalıyım?

Bios çökünce anakart iptal oluyor. Dışarıdan bios atıyorlar tekrar. Diğer türlü GDDR5 ekran kartlarını görmüyor anakart.

BIOS çökünce anakart iptal oluyor. Dışarıdan BIOS atıyorlar tekrar. Diğer türlü GDDR5 ekran kartlarını görmüyor anakart.

Şu an gayet oynuyorsun yani değil mi? Yani 500 80+ PSU, RX 570 alsam çalıştırır mı yoksa başka bir masraf daha çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…