- Anakart
- Pegatron P023 (BIOS Date: 04/03/2012 - v04.06.05)
- İşlemci
- Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Merhaba arkadaşlar.
Gün içerisinde 6 GB RAM'li (4+2) bilgisayarım için 8 GB RAM siparişi vererek RAM boyutunu 12 GB'a yükseltmek istiyorum. Bu konuda biraz cahilim. Sipariş vereceğim Hepsiburada'dan ama hangisi uyumlu olur bilemedim. Konu hakkında destek olabilir misiniz?
Anakartım fason denebilecek bir anakart. RAM ve anakart bilgilerinin görselleri aşağıda...
Not: Bu arada anakart 32 GB'a kadar RAM destekliyor gösteriyor. Yazmayı unutmuşum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Dostlar şöyle bir RAM buldum ama bu anakarta uygun mudur? frekans sorunu yaşatır mı?
www.hepsiburada.com
Uygunsa almak istiyorum.
Anakart bilgileri görseli de aşağıda:
Gün içerisinde 6 GB RAM'li (4+2) bilgisayarım için 8 GB RAM siparişi vererek RAM boyutunu 12 GB'a yükseltmek istiyorum. Bu konuda biraz cahilim. Sipariş vereceğim Hepsiburada'dan ama hangisi uyumlu olur bilemedim. Konu hakkında destek olabilir misiniz?
Anakartım fason denebilecek bir anakart. RAM ve anakart bilgilerinin görselleri aşağıda...
Not: Bu arada anakart 32 GB'a kadar RAM destekliyor gösteriyor. Yazmayı unutmuşum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Dostlar şöyle bir RAM buldum ama bu anakarta uygun mudur? frekans sorunu yaşatır mı?
Kingston ValueRam 8GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
Kingston ValueRam 8GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Uygunsa almak istiyorum.
Anakart bilgileri görseli de aşağıda:
Son düzenleme: