U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2020 #1 Dünya genelinde en çok kullanılan Işletim Sistemleri Windows, Linux ve Mac gibi işletim sistemleri. Peki diğer bilinmeyenler hangileri? Şimdiden Teşekkürler.
Dünya genelinde en çok kullanılan Işletim Sistemleri Windows, Linux ve Mac gibi işletim sistemleri. Peki diğer bilinmeyenler hangileri? Şimdiden Teşekkürler.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Mayıs 2020 #2 Sayamayacağımız kadar çok..
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 2 Mayıs 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 2 Mayıs 2020 #4 Solaris ve FreeBSD işletim sistemlerini yoldan geçen birine sorun, cevap veremez büyük ihtimalle.
L Lindows Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer Fukuoka / Japonya 2 Mayıs 2020 #5 saY dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok güldüm
saY dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok güldüm
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Mayıs 2020 #6 Lindows dedi: Çok güldüm Genişletmek için tıkla... Öyle deme ama bak adamların işletim sistemi Google Chrome bile destekliyor.
Lindows dedi: Çok güldüm Genişletmek için tıkla... Öyle deme ama bak adamların işletim sistemi Google Chrome bile destekliyor.
Yusuf Furkan BAL Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #7 Belki Pardus'u duymuşsunuzdur. Linux tabanlı olsada yinede ülkemizde yapıldı . Pardus - TÃBİTAK ULAKBİM www.pardus.org.tr
Belki Pardus'u duymuşsunuzdur. Linux tabanlı olsada yinede ülkemizde yapıldı . Pardus - TÃBİTAK ULAKBİM www.pardus.org.tr
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #8 Yusuf Furkan BAL dedi: Belki Pardus'u duymuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Pardus gene biraz olsun biliniyor. @Silinen üye 'in dediği gibi Solaris ve Bsd az biliniyor.
Yusuf Furkan BAL dedi: Belki Pardus'u duymuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Pardus gene biraz olsun biliniyor. @Silinen üye 'in dediği gibi Solaris ve Bsd az biliniyor.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Mayıs 2020 #9 Dengesiz Kokarca dedi: Pardus gene biraz olsun biliniyor. @Silinen üye 'in dediği gibi Solaris ve Bsd az biliniyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de öyle. Dünyada değil. Dünya çapında Pardus'den daha çok biliniyorlar.
Dengesiz Kokarca dedi: Pardus gene biraz olsun biliniyor. @Silinen üye 'in dediği gibi Solaris ve Bsd az biliniyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de öyle. Dünyada değil. Dünya çapında Pardus'den daha çok biliniyorlar.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 2 Mayıs 2020 #10 181272 dedi: Türkiye'de öyle. Dünyada değil. Dünya çapında Pardus'den daha çok biliniyorlar. Genişletmek için tıkla... Türkiye tabanlı verdim zaten cevabı, Dünya genelinde bilinen işletim sistemleri zaten Solaris ve FreeBSD.
181272 dedi: Türkiye'de öyle. Dünyada değil. Dünya çapında Pardus'den daha çok biliniyorlar. Genişletmek için tıkla... Türkiye tabanlı verdim zaten cevabı, Dünya genelinde bilinen işletim sistemleri zaten Solaris ve FreeBSD.