Peladn marka RX 580 alınır mı?

Kazık AliExpress kartlara benziyor. 2. el kartlara yönelin derim.

Kazık AliExpress kartlara benziyor. 2. el kartlara yönelin derim.
Düzeltiyorum, baya bildiğiniz kazık bir kart. AMD kartta Game Ready, Gameworks ne yapar? ve bu kadar eski bir karta RT damgası vurmuşlar. El bombası amaçlı kullanılır.

Almayın hocam. Bu bütçede 2. el temiz kart çok rahat bulursunuz.

ikinci ele cok ısınamıyorum eğer bu fiyatlarda performansı iyi bir ekrwn kartı önerebilirseniz sevinirim

Arkadaşlar selam, ürünleri biz bu kartları almak isteyip mining kart olabilir düşüncesi ile alamayan ve ikinci ele güvenmeyen müşteriler için ithal ettik. Kutular, diğer kartlar (Gtx 1660,Rtx 2060 gibi) ile beraber kullanıldığı için bu şekildedir. Ray tracing tabi ki yoktur. Bir sonraki sevkiyatta bu ibareleri kaldırtacağız paket üzerindeki. İlk büyük ithalatımız olduğu için böyle bir aksaklık oldu. Burada ki sorudan kaynaklı çakma kart mı? sorusu çokça aldığımız için yazmak istedik. Saygılar.

Satın aldığım satıcı sizsiniz evet bende şaşırdım başta nasıl RT var diye ama olmasa da şunu söyleyeyim kart elime gelince kutusu gayet sağlamdı kutuyu açtım fantastik paketlenmişti
Sonra bilgisayarıma takıp bir oyun denemesi yaptım Dying Light 2 Ultra grafik FSR kalite de 30-45 FPS arası oynadım hızımı alamayıp CoD Warzone 2.0 Ultra açtım 2K çozünürlükte sabit 60 FPS oynadım gerçekten F/P ürünü.

Hocam madem aldınız sorayım memnun musunuz alınır mı? Hala 3700TL'ye sizce.

@Ömer Faruk4141 evet memnunum inşallah memnunda kalacağım 7 aylık tecrübeme göre yazıyorum oyunlarda performansı acayip iyi neredeyse her oyunu oynuyorum tek sevmediğim özellik bu son 3 ayda havalar sıcak olduğu için ve benim odam çatı arası olduğu için ekran kartım çok ısınıyor haliyle fanlar %100 çalışınca acayip bir gürültü oluyor ortamda ama kulaklığın iyiyse rahatsız etmez. Ortalama sıcaklık 50 60 derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…