Peluş enter tuşunu işlevli hale getirme

Daha fazla  
İlk defa konu açtım ve umarım doğru başlıkladır. Spelt Yastık Enter Tuşu Tasarımlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol şurada ki illaki bir yerde gördüğünüz büyük enter ve USB ile çalışabiliyor taktığınızda enter işlevi görüyor. Ben buradaki enteri sade peluş halini alsam içine ne gibi bir şey soksam işlevli hale getirebilirim? Aynı çalışma şekli USB ile giriş ve enter komutu. Veya kendi elimle yapabilir miyim gerçi bu konularla ilgili bir bilgim yok .

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir butona ihtiyacınız olur hocam. Butonu kod ile basılınca enter tuşu olarak veya basit yol makro ile yapabilirsiniz

Bir butona ihtiyacınız olur hocam. Butonu kod ile basılınca enter tuşu olarak veya basit yol makro ile yapabilirsiniz
Hocam çok teşekkür ediyorum ama sizden bir ricam daha olucaktı. Bu konulardan çok anlamadığım için biraz daha detay geçebilir misiniz? Bu isteğimi mazur görün

Hocam çok teşekkür ediyorum ama sizden bir ricam daha olacaktı. Bu konulardan çok anlamadığım için biraz daha detay geçebilir misiniz? Bu isteğimi mazur görün

Tabii hocam attığınız linkteki ürünün boyutu çok büyükse zor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…