ToprakTuncer
Centipat
Bilgisayar normal açılıyor. Her şey çok güzel belirli olmamakla beraber bazen 30dk bazen 5 dakika bazen 4 saat sonra ekran kapanıp açılır gibi oluyor. Yani HDMI bağlantısı gidip geliyor gelince pembe soluk renkli ekran oluyor. Sonra kumandadan HDMI2'ye geçip tekrar HDMI4'e gectigim de düzeliyor. Sanki HDMI kablosuna elektrik kesilip tekrar bağlanıyor. Ama renkleri aktarmıyor gibi bir sey oluyor sorun yazılımsal mi yoksa elektriksel mi bilemedim. Pembe ekran varken TeamViewer'den girdim başka bir bilgisayardan her şey normal görünüyor. Benim televizyonumda pembe sadece. Ekran onu da HDMI şok tak ya da kapat aç yapınca düzeliyor. Sistem H310M PRO VDH - RX470 Nitro 4 GB - i3 8100 - 8 GB 2400 RAM - 240 SSD.
Kasa Micro ATX Power'e giden kabloda ara kablo var kasanın içinde kasadaki kabloya bağlıyorum. Güç kablosunu kasadaki kabloyunda Power'e bağlıyorum. Durum bu. Başka merak ettiğiniz şurası nasıl burası nasıl dediginiz bir şey olursa söylerim. Genel sorunu anlatmaya çalıştım.
Bilgisayarı büyük ekran televizyon da kullanıyorum. Sony bravia 37" ekran 60Hz destekliyor sanırım en fazla.
Kasa Micro ATX Power'e giden kabloda ara kablo var kasanın içinde kasadaki kabloya bağlıyorum. Güç kablosunu kasadaki kabloyunda Power'e bağlıyorum. Durum bu. Başka merak ettiğiniz şurası nasıl burası nasıl dediginiz bir şey olursa söylerim. Genel sorunu anlatmaya çalıştım.
Bilgisayarı büyük ekran televizyon da kullanıyorum. Sony bravia 37" ekran 60Hz destekliyor sanırım en fazla.
Son düzenleyen: Moderatör: