Seviyorsan bence gayet güzel durur. Link varmı?Sorum çok açık, siyahıyla fiyat farkı var RGB'si için herhangi bir kötü yanı olur mu? Siyah kadar güzel durur mu?
Senin keyfine bağlı.Sorum çok açık, siyahıyla fiyat farkı var RGB'si için herhangi bir kötü yanı olur mu? Siyah kadar güzel durur mu?
İstiyorsanız alın. Birde link atar mısınız? Bizde inceliyelim.Sorum çok açık, siyahıyla fiyat farkı var RGB'si için herhangi bir kötü yanı olur mu? Siyah kadar güzel durur mu?
Seviyorsan bence gayet güzel durur. Link varmı?
Sevmeme veya keyfime göre olsa siyahını alacağım ancak arada fiyat farkı var, o yüzden pembeyi alsam pişman olur muyum bilmiyorum.Senin keyfine bağlı.
Sorum çok açık, siyahıyla fiyat farkı var RGB'si için herhangi bir kötü yanı olur mu? Siyah kadar güzel durur mu?
Ben şahsen tercih etmezdim çok sırıtır pembe pembe.Sevmeme veya keyfime göre olsa siyahını alacağım ancak arada fiyat farkı var, o yüzden pembeyi alsam pişman olur muyum bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.