Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 19 Eylül 2024 #1 Normalde beyaz cok istiyordum ama yok. Bu ikisi arasında kaldım. Pembe cok çocuksu duruyor siyah da cok toz tutar. Hangisi daha iyi sizce? Model bu. logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 - Fiyatı, Yorumları logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Normalde beyaz cok istiyordum ama yok. Bu ikisi arasında kaldım. Pembe cok çocuksu duruyor siyah da cok toz tutar. Hangisi daha iyi sizce? Model bu. logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 - Fiyatı, Yorumları logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #2 Ayla9080 dedi: Normalde beyaz cok istiyordum ama yok. Bu ikisi arasında kaldım. Pembe cok çocuksu duruyor siyah da cok toz tutar. Hangisi daha iyi sizce? Model bu. logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 - Fiyatı, Yorumları logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir.
Ayla9080 dedi: Normalde beyaz cok istiyordum ama yok. Bu ikisi arasında kaldım. Pembe cok çocuksu duruyor siyah da cok toz tutar. Hangisi daha iyi sizce? Model bu. logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 - Fiyatı, Yorumları logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir.
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 19 Eylül 2024 #3 zeeQ dedi: Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir. Genişletmek için tıkla... Evet kizim ismim yaziyor da bilemedim yine de.
zeeQ dedi: Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir. Genişletmek için tıkla... Evet kizim ismim yaziyor da bilemedim yine de.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.664 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 19 Eylül 2024 #4 zeeQ dedi: Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir. Genişletmek için tıkla... Pembe kız rengi değil. Genellikle kızlar kullanır ama gerçeği sevgi rengidir. Ben arkadaşa al demiyorum siyah daha güzel durar.
zeeQ dedi: Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir. Genişletmek için tıkla... Pembe kız rengi değil. Genellikle kızlar kullanır ama gerçeği sevgi rengidir. Ben arkadaşa al demiyorum siyah daha güzel durar.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #5 EkmekarasıSalam dedi: Pembe kız rengi değil. Genellikle kızlar kullanır ama gerçeği sevgi rengidir. Ben arkadaşa al demiyorum siyah daha güzel durar. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla kızlar tercih ediyor ülkemizde malum renklerin cinsiyeti var şakasına yazmıştım.
EkmekarasıSalam dedi: Pembe kız rengi değil. Genellikle kızlar kullanır ama gerçeği sevgi rengidir. Ben arkadaşa al demiyorum siyah daha güzel durar. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla kızlar tercih ediyor ülkemizde malum renklerin cinsiyeti var şakasına yazmıştım.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.952 Makaleler 8 Çözümler 114 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2024 #6 Tonu benim pek hoşuma gitmedi, kullanacağınız yer ile uyumlu olacağını düşünüyorsanız alabilirsiniz aslında pembe bir klavye ama ürüne detaylı bakmadım.
Tonu benim pek hoşuma gitmedi, kullanacağınız yer ile uyumlu olacağını düşünüyorsanız alabilirsiniz aslında pembe bir klavye ama ürüne detaylı bakmadım.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.865 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #7 zeeQ dedi: Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir. Genişletmek için tıkla... Asıl siz şakamısınız? Kızlar mı sadece pembe rengi kullanıyor.
zeeQ dedi: Pembe ne kız mısın şaka bir yana siyah daha hoş duruyor toz çok sıkıntı değil temizlersiniz 1-2 ayda bir. Genişletmek için tıkla... Asıl siz şakamısınız? Kızlar mı sadece pembe rengi kullanıyor.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #8 Shyquick dedi: Asıl siz şaka mısınız? Kızlar mı sadece pembe rengi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... zeeQ dedi: Çoğunlukla kızlar tercih ediyor ülkemizde malum renklerin cinsiyeti var şakasına yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam mizahtan anlamıyorsanız yanıt vermeyin Allah aşkına açıklamasınıda yaptım.
Shyquick dedi: Asıl siz şaka mısınız? Kızlar mı sadece pembe rengi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... zeeQ dedi: Çoğunlukla kızlar tercih ediyor ülkemizde malum renklerin cinsiyeti var şakasına yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam mizahtan anlamıyorsanız yanıt vermeyin Allah aşkına açıklamasınıda yaptım.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.865 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #9 zeeQ dedi: Hocam mizahtan anlamıyorsanız yanıt vermeyin Allah aşkına açıklamasınıda yaptım. Genişletmek için tıkla... Görmedim
zeeQ dedi: Hocam mizahtan anlamıyorsanız yanıt vermeyin Allah aşkına açıklamasınıda yaptım. Genişletmek için tıkla... Görmedim
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #10 Shyquick dedi: Asıl siz şaka mısınız? Kızlar mı sadece pembe rengi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Pembe gerçek erkek rengidir arkadaş, pembe sevmeyen adam değildir. Ayla9080 dedi: Normalde beyaz cok istiyordum ama yok. Bu ikisi arasında kaldım. Pembe cok çocuksu duruyor siyah da cok toz tutar. Hangisi daha iyi sizce? Model bu. logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 - Fiyatı, Yorumları logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence, güzel duruyor.
Shyquick dedi: Asıl siz şaka mısınız? Kızlar mı sadece pembe rengi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Pembe gerçek erkek rengidir arkadaş, pembe sevmeyen adam değildir. Ayla9080 dedi: Normalde beyaz cok istiyordum ama yok. Bu ikisi arasında kaldım. Pembe cok çocuksu duruyor siyah da cok toz tutar. Hangisi daha iyi sizce? Model bu. logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 - Fiyatı, Yorumları logitech Pebble Combo Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti, Pembe 920-012247 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence, güzel duruyor.