Pembe mini PC nereden bulunur?

Daha fazla  
Elimde hiçbir görsel olmamakla beraber tamamen plastik pembe renkte bir mini laptoptu, çok iyi hatırlıyorum 2011 zamanlarında onunla film izlerdim internete bağlanabiliyordu. Windows XP mi ne öyle bir Windows'u vardı, pili de en fazla 6 saat dayanıyordu, onun hakkında bir geçmiş videosu yapmak istiyorum. O cihazı bulabilir misiniz?

Görünüşü yaklaşık alttaki bağlantıda bulunan resimdeki laptopa benziyordu, fakat orada eğitim yazısı yoktu ve ekranı da tam büyüklüğe yakındı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netbooklardan bahsediyorsunuz sanırım geçenlerde ikinci el olarak kız arkadaşıma aldım, Acer Aspire One ZG5 pembe olan modeli. Genel olarak pembe netbook diye aratırsanız sahibinden de bulma şansınız var ama nadirler söyleyeyim piyasayı takip etmeniz lazım. Asus, HP ve Samsung'da üretmişti netbooklardan onlarada bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bunları örnek olması için koydum çünkü bu laptop 17 inçlik kocaman bir cihazdı. Türkiye'de de bir ara vardı ama artık yok. Herhangi bir laptop alıp desenli kağıt da yapıştırabilirsiniz ama ince iş. 'Pink marble laptop skin' veya 'marble laptop sticker' yazarsanız karşınıza çıkar. Esas sorun küçük laptop bulabilmekte artık Türkiye'de. Zira 23-25'in altında yeni 13 inçlik x86 laptop kalmadı Türkiye'de, ithalat yasaları sağolsun.

Edit: bu HP laptop deseninin adı 'winter lavender' olur da ilgilenirseniz.

Bunları örnek olması için koydum çünkü bu laptop 17 inçlik kocaman bir cihazdı. Türkiye'de de bir ara vardı ama artık yok. Herhangi bir laptop alıp desenli kağıt da yapıştırabilirsiniz ama ince iş. 'Pink marble laptop skin' veya 'marble laptop sticker' yazarsanız karşınıza çıkar. Esas sorun küçük laptop bulabilmekte artık Türkiye'de. Zira 23-25'in altında yeni 13 inçlik X86 laptop kalmadı Türkiye'de, ithalat yasaları sağ olsun.

Edit: Bu HP laptop deseninin adı 'winter lavender' olur da ilgilenirseniz.

Ben Windows XP bir sistemdi diyorum 😂

Bu odur diye koymadım zaten, yalnızca fikir versin diye koydum. Bahsettiğiniz Atom işlemcili netbooklardan biri, onun gibi yüzlerce oyuncak laptop geldi geçti. Amerika hala Irak'taydı o zamanlar.

Ayrıca nette aradım bulamadım ama 2010 gibi MEB veya başka bir kurum teşvikiyle her öğrenciye netbook kampanyası vardı. Yeşilli beyazlı netbooklar veriyorlardı ama çok az okula sayılı verildi sonra da patladı muhtemelen çünkü karşılayamadılar. Onların görüntüsünü bulabilirseniz belki onun pembe renklisi de olabilir bahsettiğiniz. EBA için verilen öğretmen tabletlerinden bahsetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı