XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Bu tarz, bu renk yiyecekleri Ankara Kızılay civarında bulabilecegim bir yer var mı? Dosya Ekleri IMG_20241112_215938_770.jpg 110,5 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 XeYeS dedi: Bu tarz, bu renk yiyecekleri Ankara Kızılay civarında bulabilecegim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ankaralıyım çok simit yedim farklı türde ve çok da seviyorum ama bu büyük ihtimalle krem şanti.
XeYeS dedi: Bu tarz, bu renk yiyecekleri Ankara Kızılay civarında bulabilecegim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ankaralıyım çok simit yedim farklı türde ve çok da seviyorum ama bu büyük ihtimalle krem şanti.
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Gamer_06 dedi: Hocam ankaralıyım çok simit yedim farklı türde ve çok da seviyorum ama bu büyük ihtimalle krem şanti. Genişletmek için tıkla... Elazığ simiti falanmış galiba hiç görmedim bende frambuazli diyorlar.
Gamer_06 dedi: Hocam ankaralıyım çok simit yedim farklı türde ve çok da seviyorum ama bu büyük ihtimalle krem şanti. Genişletmek için tıkla... Elazığ simiti falanmış galiba hiç görmedim bende frambuazli diyorlar.
ByFroxyyy Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 28 12 Kasım 2024 #4 Ankara'da oturuyorum merkezde var bir tane simit satan ondan al
Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 XeYeS dedi: Elazığ simiti falanmış galiba hiç görmedim bende frambuazli diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam frambuazlı desenize ben bunun haberini 2022'de görmüştüm ve Elazığ'da satılıyor Kızılay'da bulamayabilirsiniz internetten sipariş edebilirsiniz.
XeYeS dedi: Elazığ simiti falanmış galiba hiç görmedim bende frambuazli diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam frambuazlı desenize ben bunun haberini 2022'de görmüştüm ve Elazığ'da satılıyor Kızılay'da bulamayabilirsiniz internetten sipariş edebilirsiniz.
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 ByFroxyyy dedi: Ankara'da oturuyorum merkezde var bir tane simit satan ondan al Genişletmek için tıkla... Merkez derken, tam konum alabilir miyim? Gamer_06 dedi: Hocam frambuazlı desenize ben bunun haberini 2022'de görmüştüm ve Elazığ'da satılıyor Kızılay'da bulamayabilirsiniz internetten sipariş edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon sonradan aklıma geldi, yine de saolun.
ByFroxyyy dedi: Ankara'da oturuyorum merkezde var bir tane simit satan ondan al Genişletmek için tıkla... Merkez derken, tam konum alabilir miyim? Gamer_06 dedi: Hocam frambuazlı desenize ben bunun haberini 2022'de görmüştüm ve Elazığ'da satılıyor Kızılay'da bulamayabilirsiniz internetten sipariş edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon sonradan aklıma geldi, yine de saolun.
Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #7 XeYeS dedi: Merkez derken, tam konum alabilir miyim? Pardon sonradan aklıma geldi, yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Merkez sanırım büyük gimsa.
XeYeS dedi: Merkez derken, tam konum alabilir miyim? Pardon sonradan aklıma geldi, yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Merkez sanırım büyük gimsa.