feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 25 Kasım 2020 #1 Mesela sistem önerileri atarken link paylaşmak yerine açtığımız Chrome penceresini atmak mümkün mü?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #2 Evet, ekran görüntüsünü atabilirsiniz.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 25 Kasım 2020 #3 Zakramoreas dedi: Evet, ekran görüntüsünü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil, birden çok sekme açık olan pencereyi tıklanabilir halde atmak istiyorum.
Zakramoreas dedi: Evet, ekran görüntüsünü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil, birden çok sekme açık olan pencereyi tıklanabilir halde atmak istiyorum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #4 feahleinda_ dedi: Hayır öyle değil, birden çok sekme açık olan pencereyi tıklanabilir halde atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak linkini atabilirsiniz fakat diğer şekilde pencere olarak atabileceğiniz sanmıyorum.
feahleinda_ dedi: Hayır öyle değil, birden çok sekme açık olan pencereyi tıklanabilir halde atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak linkini atabilirsiniz fakat diğer şekilde pencere olarak atabileceğiniz sanmıyorum.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 25 Kasım 2020 #5 Zakramoreas dedi: Direkt olarak linkini atabilirsiniz fakat diğer şekilde pencere olarak atabileceğiniz sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Zakramoreas dedi: Direkt olarak linkini atabilirsiniz fakat diğer şekilde pencere olarak atabileceğiniz sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #6 O durum uzaktan kontrole geçiyor bildiğim kadarıyla TeamViewer anydesk vs.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 25 Kasım 2020 #7 Sistem önerisi yaparken ekran görüntüsü koymanın amacı ne? Link bırakmanı tavsiye ederim ürünün ekran görüntülerinden linkini mi arayacağız?
Sistem önerisi yaparken ekran görüntüsü koymanın amacı ne? Link bırakmanı tavsiye ederim ürünün ekran görüntülerinden linkini mi arayacağız?
mirsom Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 44 25 Kasım 2020 #8 Hayır, bildiğim kadarıyla mümkün değil.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 25 Kasım 2020 #9 omererensen dedi: O durum uzaktan kontrole geçiyor bildiğim kadarıyla TeamViewer anydesk vs. Genişletmek için tıkla... Uzaktan kontrol değil ya direkt pencere linki gibi.
omererensen dedi: O durum uzaktan kontrole geçiyor bildiğim kadarıyla TeamViewer anydesk vs. Genişletmek için tıkla... Uzaktan kontrol değil ya direkt pencere linki gibi.
mirsom Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 44 25 Kasım 2020 #10 Kayseri Mantısı dedi: Sistem önerisi yaparken ekran görüntüsü koymanın amacı ne? Link bırakmanı tavsiye ederim ürünün ekran görüntülerinden linkini mi arayacağız? Genişletmek için tıkla... Linke basıp yeni pencereyle o linke gitmek yerine direkt sitede görüntülemeyi söylemeye çalıştı sanırım arkadaş.
Kayseri Mantısı dedi: Sistem önerisi yaparken ekran görüntüsü koymanın amacı ne? Link bırakmanı tavsiye ederim ürünün ekran görüntülerinden linkini mi arayacağız? Genişletmek için tıkla... Linke basıp yeni pencereyle o linke gitmek yerine direkt sitede görüntülemeyi söylemeye çalıştı sanırım arkadaş.