Whooxed Femtopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Benim bilgisayarda uygulamayı kaydırırken böyle oluyor. Sebebi nedir?
Çözüm W W windows1281 9 Ağustos 2025 Whooxed dedi: Benim bilgisayarda uygulamayı kaydırırken böyle oluyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 2552394 Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sistem > Sistem bilgisi > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > Görsel efektler > Sürüklerken pencere içeriğini göster tikini açın.
Whooxed dedi: Benim bilgisayarda uygulamayı kaydırırken böyle oluyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 2552394 Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sistem > Sistem bilgisi > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > Görsel efektler > Sürüklerken pencere içeriğini göster tikini açın.
W windows1281 Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 64 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #2 Whooxed dedi: Benim bilgisayarda uygulamayı kaydırırken böyle oluyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 2552394 Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sistem > Sistem bilgisi > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > Görsel efektler > Sürüklerken pencere içeriğini göster tikini açın. Artı 0 Eksi Çözüm
Whooxed dedi: Benim bilgisayarda uygulamayı kaydırırken böyle oluyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 2552394 Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sistem > Sistem bilgisi > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > Görsel efektler > Sürüklerken pencere içeriğini göster tikini açın.
KS KS Whooxed Femtopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 windows1281 dedi: Ayarlar > sistem > sistem bilgisi > gelişmiş sistem ayarları > performans > görsel efektler > sürüklerken pencere içeriğini göster tikini açın. Eki Görüntüle 2552407 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeldi. Artı 0 Eksi
windows1281 dedi: Ayarlar > sistem > sistem bilgisi > gelişmiş sistem ayarları > performans > görsel efektler > sürüklerken pencere içeriğini göster tikini açın. Eki Görüntüle 2552407 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeldi.