Pencere ve Tam Ekran Modunda Sabit 60 FPS Alıyorum

AhmetTRRRR

Centipat
Ekran kartım ve İşlemcimin performansı 100 FPS verebilecek kadar iyi. Minecraft zaten yüksek grafikli bir oyun değil ama sabit 60 FPS alıyorum. Driverlarım güncel. Windows 10 1903 sürümünü kullanıyorum. YouTube'da Xbox Game DVR kapatın diyenler vardı kapattım hem regedit üzerinden hem de ayarlardan. Ama işe yaramadı. AMD Radeon Ayarları üzerinden bir şey mi yapmam gerekiyor? Gerekmiyor ise ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Hangi oyunu açarsam açayım düşük fps alıyorum. rx570 gibi bir ekran kartının performansı böyle düşük olmaması lazım. Videolarına bakıp hevesle aldım fakat droplar ve düşük fps sorunları devam ediyor. Önerilen her şeyi yaptım düştüm buralara....

Oyun içerisinde FPS sabitleme veya Vysnc veya Dikey Eşitleme veya Dikey Senkronizasyon tarzı bir şey varsa kapatın. Sonra bu tarz ayarlar ekran kartı üzerinde de açıksa kapatın.
Oyunda Dikey Eşitleme (V-Sync) açık olabilir. Ayarlardan kapatmayı deneyin.
Oyundan FPS limitini sınırsız yapmadıysanız yapın.
Oyun içinde VSYNC kapalı ekran kartı ayarlarında nerden yapacağımi bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
Oyunda FPS limitim Unlimited olarak ayarlı ve 7 chunk ona rağmen sadece 60 fps.
1566837250337.png

Küçük ekranda yüksek fps alıyorum ama büyük pencerede 60 fps
buda tüm pencere:
20190826_214108.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı