Pencereli Kasa önerisi

Kratocius

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun için PC toplamak istiyorum. Bu nedenle bana fanları kaliteli, toza dayanıklı, PSU'su ses çıkarmadan çalışacak hava sirkülasyonu iyi olacak ve pencereli olursa çok iyi olur. PSU'lu ise en baba 500 TL PSU'suz 250 TL civarından bir kasa önerir misiniz? Lütfen. Ve vatan'da xıgmatek tauro 600w 95 TL gözüme inanamadım. Neden böyle? Bir bakıp açıklasanız bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerocool Aero 800
Aerocool LS5200
Dark N10
Corsair Carbide Spec 02
Corsair Carbide Spec 03
Zalman Neo 9
Zalman Neo 11

@siklon 'un yazdıkları güzel alternatifler. Aralarından Dark N10'u tavsiye ederim. Fan filtreleri (üst taraf ve PSU'nun altında mevcut), ön kısmının mesh olması, fan kontrolcüsünün olması, PSU ve HDD saklama haznesi, 4'ü mavi ledli 5 fanıyla ve geniş penceresiyle güzel bir kasa olduğunu düşünüyorum. Aero 800'de güzel bir tercih olabilir ancak eksi olarak fan kontrolcüsü mevcut değil ve bildiğim kadarıyla içinden çıkan fanlar 3 pinli. Bu yüzden anakarta takılsa dahi kontrol edilemiyor. Kendim tecrübe etmedim bunu yorumlardan okuduğumu söylüyorum yanlışım varsa bu fan konusunda bilen bir arkadaş düzeltir umarım.
Güç kaynağı olarak @Neko 'nun linkini verdiği High Power güzel. Akım korumaları, 80+Bronze sertifikası gayet iyi. Alınabilir diye düşünüyorum.

Dark N10 tavsiye etmem. O kadar kaliteli bir kasa değil. Beğenmeyen birsürü kişi var.

Corsair 100R, 200R Spec gibi kasalar çok daha kaliteli.

Corsair 400R veya Corsair 100R.

Everest rampage racer plus modelini aldım dün, çok güzel bir kasa tavsiye ederim 175 tl ye alabileceğin en güzel pencereli kasa bence.

Dark Shadow öneririm, güç kaynağıda baya kaliteli.

n11'de Dark Shadow 3x LED Fan, 1xUSB3.0, 2xUSB2.0 ATX Siyah Kasa seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Dark Shadow 3x Led Fan, 1xusb3.0, 2xusb2.0 Atx Siyah Kasa - n11.com

Sent from my MI 5 using Technopat Sosyal mobile app

Kasayı ayrı alırsan 210 TL. Yanına bu güç kaynağını alırsın oda 190 TL. Toplam 400 TL. Ben kullanıyorum bayağı güzel.
n11'de High Power 500W 80Plus Güç Kaynağı - HPQ-500ST-H12S seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
High Power 500w 80plus Güç Kaynağı - Hpq-500st-h12s - n11.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…