"Pencereli Oyunlar İçin İyileştirmeler" seçeneği açık mı yoksa kapalı mı bırakılmalı?

• Konuyu başlatan Efem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.200

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar, selamlar. İyi Sosyaller, iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar, Windows 11'in ayarlarında böyle bir seçenek gördüm. Oyunlar için açık mı, kapalı mı bırakılmalı sizce? İşlevi nedir? Şimdiden mesaj yazacaklara teşekkür ederim.

Arkadaşlar, selamlar. İyi sosyaller, iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar, Windows 11'in ayarlarında böyle bir seçenek gördüm. Oyunlar için açık mı, kapalı mı bırakılmalı sizce? İşlevi nedir? Şimdiden mesaj yazacaklara teşekkür ederim.

Pencereli oyunlar için iyileştirmeler, bir pencerede veya kenarlıksız pencerede görünen DirectX 10 ve DirectX 11 oyunları için yeni bir sunu modeli kullanarak bilgisayarınızda oyunları geliştirir.

Arkadaşlar, selamlar. İyi sosyaller, iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar, Windows 11'in ayarlarında böyle bir seçenek gördüm. Oyunlar için açık mı, kapalı mı bırakılmalı sizce? İşlevi nedir? Şimdiden mesaj yazacaklara teşekkür ederim.

Açtığımdan beri drop yiyorum FPS düşüşü yaşıyorum ve görüntü bozuluyor. Kapattım ve her şey çok akıcı bence açmayın yani testte edebilirsiniz bende işe yaramıyor.

Açtığımdan beri drop yiyorum FPS düşüşü yaşıyorum ve görüntü bozuluyor. Kapattım ve her şey çok akıcı bence açmayın yani testte edebilirsiniz bende işe yaramıyor.
Oneriniz icin tesekkur ederim, test edecegim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı