OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Windows 10 kullanıyorum ve bir pencereyi sürüklerken pencere köşelerinde çizgi oluşuyor. Nasıl düzeltebilirim?
Windows 10 kullanıyorum ve bir pencereyi sürüklerken pencere köşelerinde çizgi oluşuyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Xantern 2 Ocak 2022 Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Selares dedi: Ayarlar > Sistem > Hakkında > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > En iyi performans seçip yeniden başlatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor.
Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Selares dedi: Ayarlar > Sistem > Hakkında > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > En iyi performans seçip yeniden başlatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 2 Ocak 2022 #2 Ayarlar > Sistem > Hakkında > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > En iyi kalite seçip yeniden başlatırsanız düzelecektir. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Sistem > Hakkında > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > En iyi kalite seçip yeniden başlatırsanız düzelecektir.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.630 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 2 Ocak 2022 #3 Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Selares dedi: Ayarlar > Sistem > Hakkında > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > En iyi performans seçip yeniden başlatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Selares dedi: Ayarlar > Sistem > Hakkında > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > En iyi performans seçip yeniden başlatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 2 Ocak 2022 #4 Xantern dedi: Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Eki Görüntüle 1258575 Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Eki Görüntüle 1258576 En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Pardon, en iyi kalite diyecektim. Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Eki Görüntüle 1258575 Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Eki Görüntüle 1258576 En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Pardon, en iyi kalite diyecektim.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.630 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 2 Ocak 2022 #5 Selares dedi: Pardon, en iyi kalite diyecektim. Genişletmek için tıkla... Evet, en iyi kaliteyi seçtiği zaman o özellik açılıyor. Ama kötü bilgisayara sahipse kasma, donma yapabilir. O yüzden sadece "sürüklerken pencere içeriğini göster" seçeneğini tikleyip kaydetmesi yeterli oluyor. Artı 0 Eksi
Selares dedi: Pardon, en iyi kalite diyecektim. Genişletmek için tıkla... Evet, en iyi kaliteyi seçtiği zaman o özellik açılıyor. Ama kötü bilgisayara sahipse kasma, donma yapabilir. O yüzden sadece "sürüklerken pencere içeriğini göster" seçeneğini tikleyip kaydetmesi yeterli oluyor.
KS KS OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #6 Xantern dedi: Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Eki Görüntüle 1258575 Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Eki Görüntüle 1258576 En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Başlat menüsüne performans yaz aşağıda çıkanı seç. Eki Görüntüle 1258575 Daha sonra oradan aşağıdakini tikleyip kaydet tamam de. Eki Görüntüle 1258576 En iyi performans seçtiğinde böyle oluyor zaten. Ayrıca bu ayar için yeniden başlatma gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunu çözdüm.