Şikayet var sitesinde yorum bulamadım. Ekşide de yok. Ama benim şahsi fikrim, ben bilindik siteler dışında bir yerden alışveriş yapmam. Hele ki böyle yüksek bütçelerde.
Üstteki arkadaşa tamamen katılıyorum. Ben de güvenmezdim açıkçası. Piyasa fiyatından oldukça aşağı satması garip gözüküyor. Böyle bir ürün alacaksam daha bilindik Vatan, Mediamarkt, Teknosa gibi mağazaları tercih ederdim. Ne olur ne olmaz. Oralarda da stok bitmiş gözüküyor tabii, ne zaman yenilenecek bir fikrim yok.
Penguenexpress kesinlikle çakma bir site ben dolandırıldım hala karakol ile adliye ile uğraşıyorum paranız gittiği gibi sinir sisteminizde çöker aman diyim zaten havale ile ödemenizi ısrarla istiyorlar kredi kartı ile taksite tıkladığınızda orası çalışmıyor ürün özellikleri türkçe yazılmamış dündar diye bir isim bütün ürünlere harika diye yorum yapmış zaten firmanın sabit telefonuda yok iletişimdeki cep telefonuda ulaşılamıyor ve telefon iskenderunda iş arıyan garibanları tuzağına düşüren bir sitede kullanılıyor.