Penia APU sistem alınır mı?

endtime

Femtopat
Daha fazla  
Selam, genel olarak işlemci odaklı işler yapacağımdan ve düşük ayarlar da olsa biraz oyun oynayacağımdan bir APU sistem almak istiyorum.

Linkteki sistemi almayı düşünüyorum. Gerek işlemci gerek anakart ve RAM olsun gayet güzel duruyor.

Özelleştir seçeneğinden SSD'yi Kioxia Exceria Plus G3 lSD10Z001tg8 1TB SSD'ye yükselttim bir de kasayı FSP CMT 218 650W'a yükselttim. Ekran kartının olmaması sorun değil onu fiyatı ne olursa olsun ileride alabilirim o yüzden o yönden bir sıkıntım yok.

Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Evet ya da hayır diye kısa cevap vermek yerine yanına sebebini yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz tabikii RX 6600 sistemler var o fiyata hatta yakalarsanız 4060 bile bulursunuz.
Ayrıca anakartı a serisi tercih etme derim.

Hocam bence alınmaz çünkü ekran kartı çok düşük PES 13, CS 1.6 bile açamaz o sistem, daha iyi bir sisteme yönel ya da kendin topla.

Arkadaş arada sırada oyun oynayacağım demiş RX6600 abartı olur orta düzeyde bir ekran kartı yeterli, RX 5000 yeterli olur bütçeye önem vermek lazım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınmaz, bu bütçeye APU almak saçmalık.

Saçmalık tamamen 18.000'e RX 6600 varken 15.000'e RX 5000 serisi terci etmek ayrıca sorunlu bir seri diye biliyorum uğraşılmaz 0 da bulunmaz zaten.

Cs 1.6 açmaz mı? Şaka mı yapıyorsun? Aşağıdaki teste bir bak bakayım. Yukarıda atılan RX 6600 sistem iyidir.

Bütçe 19.5k olursa bu sistem alabilirsin tabii SSD Kioxia RAM'i XPG yaparak.

19.327 TL tutuyor.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Attığınız sistemleri beğendim, çok güzeller. Ama attığım sistemde halihazırda ddr5 5600mhz ram ve 8600g gibi bir işlemci varken benim bu sisteme ileride 4060ti veya 3070 almam ileriye dönük performans açısından daha iyi olmaz mı? Biliyorum çok masraflı olacak ama ekran kartının bir acelesi yok. 8600g'nin dahili ekran kartı AMD Radeon 760M şu anlık işimi görecektir. AAA oyunlar ve yüksek sistem gereksinimleri gerektiren oyunlara karşı pek ilgim yok.

İleriye dönük olması açısından minimum 4070 tercih et. İleriye dönük performansın şimdilik bir acelesi yok bana kalırsa. Ayrıca attığın APU sistemdeki anakart a serisi bir anakart çok sınırlı yani. Daha sonra 4070 alacak bütçen olduğu zaman bu kasayı 2.elde en az 18-19.000 okutur, G serisi olmayan DDR5 işlemcili güzel B650M sistem bulabilirsin.

Şimdilik bu sistemi alıp 4070 bütçesi olunca satıp daha iyi sistem almak mantıklı geldi aslında. 4070 bütçesi 1 yıla hazır olur ancak daha sonra satacağım bir sistem için hem düşük oyun performansı hem de 19500 TL fiyat biraz saçma olur onun yerine üstte attığın sistem ya da ondan biraz ucuz bir sistem bulursam onu almak daha mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…