YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Nisan 2021 #11 madlyn dedi: Doktora gidin. Masturbasyon sonrası iceride meni kaldıysa, iyi temizlenmediyse yanar. Idrar yolu ilihabı vs. de olabilir. Genişletmek için tıkla... Masturbasyondan sonra duşa girmek lazım ki orada meni kalmasın. Kalırsa tıkanır yanar.
madlyn dedi: Doktora gidin. Masturbasyon sonrası iceride meni kaldıysa, iyi temizlenmediyse yanar. Idrar yolu ilihabı vs. de olabilir. Genişletmek için tıkla... Masturbasyondan sonra duşa girmek lazım ki orada meni kalmasın. Kalırsa tıkanır yanar.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #12 Hocam naneli şampuan olabilir mi?
S SheckWes00 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #13 madlyn dedi: Doktora gidin. Masturbasyon sonrası iceride meni kaldıysa, iyi temizlenmediyse yanar. Idrar yolu ilihabı vs. de olabilir. Genişletmek için tıkla... 10 Gündür falan yapmıyorum mastürbasyon. ama dediğiniz gibi idrar yolu iltihabı olabilir ben de ondan şüpheleniyorum. Arthur_Callahan dedi: Hocam naneli şampuan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olamaz çünkü 10 gündür yapmıyorum.
madlyn dedi: Doktora gidin. Masturbasyon sonrası iceride meni kaldıysa, iyi temizlenmediyse yanar. Idrar yolu ilihabı vs. de olabilir. Genişletmek için tıkla... 10 Gündür falan yapmıyorum mastürbasyon. ama dediğiniz gibi idrar yolu iltihabı olabilir ben de ondan şüpheleniyorum. Arthur_Callahan dedi: Hocam naneli şampuan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olamaz çünkü 10 gündür yapmıyorum.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 22 Nisan 2021 #14 Bunun için öncelikle mutlaka üroloji uzmanına görülmelisiniz. İdrar yaparken yanmaması iyiye işaret, çünkü idrar yaparken yanma ve akıntı oluşması durumunda akla Gonore gibi hastalıklar gelir.
Bunun için öncelikle mutlaka üroloji uzmanına görülmelisiniz. İdrar yaparken yanmaması iyiye işaret, çünkü idrar yaparken yanma ve akıntı oluşması durumunda akla Gonore gibi hastalıklar gelir.
G Gtr35 Yoctopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #15 Ben bir urologa sordum mastürbasyon yapıp cisimizi yapmadan uyursak içerde meni kalırsa sağlığa zararlımı diye biyolojik olarak bisey olmaz dedi
Ben bir urologa sordum mastürbasyon yapıp cisimizi yapmadan uyursak içerde meni kalırsa sağlığa zararlımı diye biyolojik olarak bisey olmaz dedi