Sistemim gördüğünüz gibidir arkadaşlar. Buna ek olarak, Sagitta Raidmax isimli 5 senelik bir kasa var. Belki 6 oldu, hatırlamıyorum. İçinde 430 Watt'lık bir PSU Var.
Ben bu sisteme bir kaç yenilik yapmak istiyorum. Anakart ve işlemci 1 senelik, onları elleyemem. Ekran kartı önerisi bekliyorum, eğer gerekirse bir de PSU.
Bir de, bu işlemci ile idare edebilir miyiz ? Bayağı oyun oynuyorum aslında ama daha iyi FPS'te oynamak istiyorum.
Henüz bir bütçe düşünmedim. zaten bir kaç öneri istiyorum, hani "ne yapabiliriz bu makineye" gibi. Sohbet gibi olsun, görüşlerinizi aktarın arkadaşlar.
Güzelmiş, Bu güç kaynağını hep görüyorum, kaliteli de bir şey ama 450 watt ve +80 yok. Ona takılıyorum hep. Deyelim bu kartı taktık makineye, işlemci besleyebilir mi kartı ? Neler yapabiliriz ?
Bendede Zalman zm500-le var, hiç bir sertifilkası yok ama 12v kanalından 444Watt veriyor, Xitigmatek 600Watt güç kaynağı +80 var ama 12v kanalı 432Watt veriyor. Sertifikaya kafanı takma, önemli olan 12v verimliliği.
İşlemcin gayet yeterli, darboğaz olmaz dert etme, rahat ol.