İkiside neredeyse benzer. IQ düz giderken tutma kısmının ortası biraz daha kalınlaşıyor. Rapid de ise düz giderken tutma kısmı hafif inceleşiyor.Hangisini tercih ederdiniz?
Hepsiburada indirim kuponum var o yüzden oradan önerebilirsiniz.
Çok teşükkürler şimdiden.
Geçenlerde Scrikks Matri-X almıştım prinç tutma kısmı sert geldi.Rapid tabi ki. Aslında aynı mekanizmayı kullanıyorlar ancak Rapid çok daha ergonomik. Ayrıca plastiği de daha kaliteli.
Rapid demişler, demek ki iyi@Changing Star hangisi sence daha iyi?
Eki Görüntüle 2047944Eki Görüntüle 2047945
Geçenlerde Scrikks Matri-X almıştım prinç tutma kısmı sert geldi.
Bu ikisi arasında benim bebek ellerimi acıtmayacak olan hangisidir?
10 TL verip geçiştireyim dedim o yüzden arada kaldımRapid demişler, demek ki iyi![]()
Pro-S , Graph-X, Matri-X , My IQ , Rapid hepsi mevcut. Tam olarak neyi sormak istiyorsan sorabilirsiniz.10 TL verip geçiştireyim dedim o yüzden arada kaldım
Zaten Scrikks Kazığını unutamadım![]()
Hocam şu kalemin tutma kısmının Rotring rapid veya pensan ile birleşmesi mümkün mü?Pro-S , Graph-X, Matri-X , My IQ , Rapid hepsi mevcut. Tam olarak neyi sormak istiyorsan sorabilirsiniz.
Bu ürünü 4-5 sene önce 30 TL fiyata almıştım. O zaman denedim ama tutma kısmı beni çok rahatsız etti. Hemde ucu içine girmediği için yere bir kere düşse geçmiş olsun. Kesinlikle önermem. Kalemi sarıp sarmalıyordum bir şey olacak diye. Geçen sene 100 TL fiyattan 2.EL sitesinden sattım. Bu üründen memnun kalmadım. Graph-X ve Matri-X serilerinde de benzer bir durum var. Pro-S üründe Silikon yok. Direkt metal üzerinden tutuyorsunuz. Birbirleri için plastik değiştirme durumu olmaz. Ama sizin bu seçenekler arasında en rahat kullanacağınız hemde bütçenize uygun Rapid olur. Onu tercih edebilirsiniz.Hocam şu kalemin tutma kısmının Rotring rapid veya pensan ile birleşmesi mümkün mü?
Pirinç veya tırtıklı tutma kısmı çin işkencesi gibi.
Eki Görüntüle 2047973
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.