M50B28 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 2.008 Çözümler 7 9 Mayıs 2022 #11 Persseus dedi: İyi de ben de ürünü Trendyolda bir satıcıdan aldım. Penta müşteri hizmetleri size RMA için mail vermediler mi? teknik_RMA@penta.com.tr Bu adrese mail atın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam hemen mail atıyorum. Mailde dikkat etmem gereken bir konu var mı, özellikle eklemem gereken falan?
Persseus dedi: İyi de ben de ürünü Trendyolda bir satıcıdan aldım. Penta müşteri hizmetleri size RMA için mail vermediler mi? teknik_RMA@penta.com.tr Bu adrese mail atın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam hemen mail atıyorum. Mailde dikkat etmem gereken bir konu var mı, özellikle eklemem gereken falan?
Persseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 2.050 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Konya veya İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2022 #12 M50B28 dedi: Sağolun hocam hemen mail atıyorum. Mailde dikkat etmem gereken bir konu var mı, özellikle eklemem gereken falan? Genişletmek için tıkla... Mailde seri numarasını ve ürünümü belirttim. Servise yönlendirdiğimi iade kararı çıktığını ve muadil ürün istediğimi söyledim.
M50B28 dedi: Sağolun hocam hemen mail atıyorum. Mailde dikkat etmem gereken bir konu var mı, özellikle eklemem gereken falan? Genişletmek için tıkla... Mailde seri numarasını ve ürünümü belirttim. Servise yönlendirdiğimi iade kararı çıktığını ve muadil ürün istediğimi söyledim.