thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 10 Şubat 2018 #11 Uzunluğu ne kadar ? 15dBi sanırım 30 cm veya daha fazla olabiliyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 10 Şubat 2018 #12 thestalker dedi: Uzunluğu ne kadar ? 15dBi sanırım 30 cm veya daha fazla olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir video izlemiştim önceden: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
thestalker dedi: Uzunluğu ne kadar ? 15dBi sanırım 30 cm veya daha fazla olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir video izlemiştim önceden: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 10 Şubat 2018 #13 İlginç. Aslında güç kısmında USB nasıl yetti, emin bile değilim.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 10 Şubat 2018 #14 thestalker dedi: İlginç. Aslında güç kısmında USB nasıl yetti, emin bile değilim. Genişletmek için tıkla... Adamda basit bir adaptör vardı. WN8200ND biraz güçlü. Sonradan para biriktirip işin çıtasını uzaya çıkarabilirsin.
thestalker dedi: İlginç. Aslında güç kısmında USB nasıl yetti, emin bile değilim. Genişletmek için tıkla... Adamda basit bir adaptör vardı. WN8200ND biraz güçlü. Sonradan para biriktirip işin çıtasını uzaya çıkarabilirsin.
thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 10 Şubat 2018 #15 Bunu kuran varsa zaten sahte baz istasyonunu rahatlıkla kuran vardır. (Var zaten.)
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 10 Şubat 2018 #16 thestalker dedi: Bunu kuran varsa zaten sahte baz istasyonunu rahatlıkla kuran vardır. (Var zaten.) Genişletmek için tıkla... Valla sahte baz istasyonundan çok P2P bağlantı denemeyi çok isterdim bunla yada "Pentesting" yapmak.
thestalker dedi: Bunu kuran varsa zaten sahte baz istasyonunu rahatlıkla kuran vardır. (Var zaten.) Genişletmek için tıkla... Valla sahte baz istasyonundan çok P2P bağlantı denemeyi çok isterdim bunla yada "Pentesting" yapmak.