Pentium 2020M sistem Assetto Corsa açar mı?

Peki benzer bu sistemde oynatacak oyun var mı?

Dizüstü abi.

LFS oynayabilirsin ucretiz versiyonu var ve 36 euro ya tum arabalarin acildigi ve modlarin oldugu bir versiyonu var. Onun disinda BeamNG Drive'nin 0.3.0.5 surumunu oynayabilirsiniz ne kadar zevk verir bilmem ama bu sisteme benzer bir sistem ile oynamistim zamaninda Most Wanted de oynayabilirsiniz.

LFS oynayabilirsin ucretiz versiyonu var ve 36 euro ya tum arabalarin acildigi ve modlarin oldugu bir versiyonu var. Onun disinda BeamNG Drive'nin 0.3.0.5 surumunu oynayabilirsiniz ne kadar zevk verir bilmem ama bu sisteme benzer bir sistem ile oynamistim zamaninda Most Wanted de oynayabilirsiniz.
Abi BeamNG drive minimum 8 maksimum 16gb ram diyor ama

Abi BeamNG Drive minimum 8 maksimum 16 GB RAM diyor ama.

Eski surumunu oynayabilirsin.

Roblox da oynayabilirsiniz Driving empire vesaire.

Eğer ki Steam'de BeamNG Drive'ye sahipsen 0.4.0.6 surumunu oynayabilirsin veya 0.3.0.6 surumunu arayarak bulabilirsin korsana destek yok Steam'den alipta oynamani oneririm.

Son düzenleme:
Eski surumunu oynayabilirsin.

Roblox da oynayabilirsiniz Driving empire vesaire.

Eğer ki Steam'de BeamNG Drive'ye sahipsen 0.4.0.6 surumunu oynayabilirsin veya 0.3.0.6 surumunu arayarak bulabilirsin korsana destek yok Steam'den alipta oynamani oneririm.

Kasmayan sürüm hangisi benim verdiğim sistemde 4 GB RAM HDD ekran kartı yok anakart

Intel PT10F işlemci

Intel(R) Pentium(R) CPU 2020M @ 2.40GHz 2.40 GHz.

Kasmayan sürüm hangisi benim verdiğim sistemde 4 GB RAM HDD ekran kartı yok anakart.

Intel PT10F işlemci.

Intel(R) Pentium(R) CPU 2020M @ 2.40GHz 2.40 GHz.

Steam'de sahipseniz betalar bolumunden 0.4.0.6 surumunu oynayabilirsinzi o PC de kasmamasi lazim ama mod falan kuramazsiniz sadece oyunun arbalarini surup parcalarsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı