Pentium 2020M sistem yavaşlıyor

Emrecan9950

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Emlak Gayrimenkul
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarım özellikleri:
Intel Pentium 2020M işlemci 2 çekirdek.
Corsair 8 GB Vengeance DDR3 RAM.
Ekran kartı yok.
Pionner SSD 240GB.

Sanırım sorunum bundan kaynaklı fakat emin olamadım. Bu yüzden sizlere sormak istedim.
Sorunum bir anda elektrik kesildi geldi ve bilgisayar kapanıp açıldığında bilgisayarımın eski performansını veremediğini gördüm normalde.
CS:GO'da 40-100 FPS arası alırken bu olaydan sonra acayip droplar girmeye başladı oyunda FPS'te bir sıkıntı yok ama çok fazla drop girmeye başladı, biraz araştırdım.
Yazılanlara göre elektrik kesilmesinden sonra SSD'im hasar almış olabilir diye düşündüm fakat size de bir sormak istedim. Donanımsal bir hatamı yoksa yazılımsal mı bilemiyorum. Her birinizin cevabı çok önemli benim için, teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
CrystalDiskMark ile SSD'ni test edebilirsin.

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın başlık yüzünden ceza almıştım yazamadım denedim SSD de bir sıkıntı yok düşündüm acaba işlemcinin termal macunu bitmiş olabilir diye yarın değiştireceğim bir de öyle deneyeceğim olmazsa hiçbir şey, bir format atmak şart olacak maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…