4 424533 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 107 29 Mart 2021 #1 Selam, ben CS:GO oynuyorum ancak FPS çok düşük. FPS arttırma videolarının hepsi yalan. Sizin bildiğiniz bir FPS arttırma yöntemi var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Selam, ben CS:GO oynuyorum ancak FPS çok düşük. FPS arttırma videolarının hepsi yalan. Sizin bildiğiniz bir FPS arttırma yöntemi var mı? Şimdiden teşekkürler.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 29 Mart 2021 #2 Yani hocam en basitinden oyunun ayarlarını kısabilirsiniz, çözünürlük düşürebilirsiniz. Onun dışındaki ayarların çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Yani hocam en basitinden oyunun ayarlarını kısabilirsiniz, çözünürlük düşürebilirsiniz. Onun dışındaki ayarların çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 29 Mart 2021 #3 Dostum işlemcin çok kötü bu video azda olsa işe yarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dostum işlemcin çok kötü bu video azda olsa işe yarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 29 Mart 2021 #4 Bu video işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ambrosia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 29 Mart 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolar yalan. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolar yalan.
KS KS 4 424533 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 107 29 Mart 2021 #6 FuzEXaN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolar yalan. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Bu video işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... üzgün fare dedi: Dostum işlemcin çok kötü bu video az da olsa işe yarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu videoları izliyeceğim sağ olun. Artı 0 Eksi
FuzEXaN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolar yalan. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Bu video işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... üzgün fare dedi: Dostum işlemcin çok kötü bu video az da olsa işe yarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu videoları izliyeceğim sağ olun.