Pentium 3.06GHz sistemim CS:GO açar mı?

Ben laptopta oynuyorum, özellikler şu şekilde;
İşlemci: i7-3612QM
RAM: DDR3 8 GB 1600MHz

Ekran kartı yok, Intel HD Graphics 4000'in en son sürücüleriyle oynuyorum. 800x600 çözünürlükte en düşük ayarlarda, V-Sync açıkken 40-60 FPS arası bir değer alıyorum gayet yeterli oyunu eğlence amaçlı oynamak için. Daha önce 4 GB RAM ve Celeron 1000M ile de oynadım oyunu ve 640x480 çözünürlükte hemen hemen aynı değerleri aldım fakat biraz daha düşük FPS olduğunu hatırlıyor gibiyim.

MSI NVIDIA GeForce GT 710 1GD3H LP 1GB 64 bit DDR3 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GT 710 1GD3H LP) böyle bir ekran kartı alsam geforce un açarmı nasıl bir performans gösterir ramden yana sıkıntı oalcağını düşünmüyorum kingston çünkü​

MSI NVIDIA GeForce GT 710 1gd3h lp 1GB 64 Bit DDR3 DX(12) PCI-e 3.0 ekran kartı (gt 710 1gd3h lp) böyle bir ekran kartı alsam GeForce'un açar mı nasıl bir performans gösterir RAM'den yana sıkıntı oalcağını düşünmüyorum Kingston çünkü​

RAM'in marka ile bağlantısını anlayamadım. RAM'de MHz(anakartın desteklediği kadar kullanmak yeterli olur 2133MHz destekliyorsa 3200 MHz almanın mantığı yok çünkü o kadar kullanacaktır.)Ve RAM'ın kaç GB olduğu önemlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı