Pentium 4 2.8GHz sisteme USB ile format atılır mı?

Makaleler
15
Anakartta sadece IDE portu var. Rufus ile USB'ye yazdırdım. İlk başta sürücüleri biraz kurdu ama sonra "_" yanıp sönüyordu. Ben de heralde destek yok sandım da o abim o zamanlarda XP kullandığı için bu tire işaretinin doğru olduğunu söyledi. Şimdi de en az 15 senelik bir CD ile kuruluma başladım ama bu sefer IDE portu ile CD-R bağlayıp başlattım yine tirede bekliyor. Sizde USB'den düzgün yükleme yapar mıydı?

Anakart: Albatron PX848PV
Pentium 4 HT 2.8
512x2 RAM
MX440 128MB
IDE 80GB

Screenshot_20250109_191545_Gallery.jpg

Anakartta sadece IDE portu var. Rufus ile USB'ye yazdırdım. İlk başta sürücüleri biraz kurdu ama sonra "_" yanıp sönüyordu. Ben de heralde destek yok sandım da o abim o zamanlarda XP kullandığı için bu tire işaretinin doğru olduğunu söyledi. Şimdi de en az 15 senelik bir CD ile kuruluma başladım ama bu sefer IDE portu ile CD-R bağlayıp başlattım yine tirede bekliyor. Sizde USB'den düzgün yükleme yapar mıydı?

Anakart: Albatron PX848PV
Pentium 4 HT 2.8
512x2 RAM
MX440 128MB
IDE 80GB

Eki Görüntüle 2392545
Yanlış bilmiyorsam, hatırladığım kadarıyla çalıştığım yerde bu tip eski bilgisayarlarda USB ile kurulum yanarken o tire işareti yaklaşık (sisteme bağlı) 3-10dk arası kalıp ondan sonra kurulum ekranı geliyordu. Normal olması lazım, kurulumu önbelleğe alıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı