Pentium 4 3.06 GHz overclock nasıl yapılır?

Beratkocum16

Hectopat
Overclock yapmak istiyorum Pentium 4'e ama nasıl yapılır tam olarak bilmiyorum. İşlemci yanmasın diye de yapmadım internetten. Çok ısınır mı çünkü daha macun sürmemiştim? Yarın süreceğim. İşlemci yanar mı?

Şimdiden teşekkürler.

Eger oyunda FPS arttirmak icin yapacaksaniz hic gerek yok cunku islemci direkt cop, oyunlarda size ekstra FPS kazandiracagini sanmiyorum. Denemek istiyorsaniz duzgun bir sogutucu ve termal macun ile YouTube'dan overclock rehberlerine bakarak yapabilirsin.

Oyun olmaz zaten bunlan ama ben office kullancam ama kasıyor ekran kartı yok ondan sordum bide sıcaklığa nasıl bakabilirim ?

Hdd yerine ssd al tak 500gb lık. Kasma masma olmaz. İşlemciye hiç bulaşma. Zaten günümüz standartlarının çok gerisinde bir işlemci. Bence çalıştığına dua et. En azından Win7 kullanıyorsan da 500gb bir ssd ile işin bir süre daha görülür.

AIDA64 ile. Office programlarının kasmasının sebebi HDD kullanıyor olmanızdır. SSD'ye geçmelisiniz.

Hayır ekran kartı yok varken bir sorun yok ama yokken işlemciden geldiği için kaçtığını düşünüyorum yada bilmiyorum belki görüntüyü işlemci vermiyordu ama kasiyor

Hayır ekran kartı yok varken bir sorun yok ama yokken işlemciden geldiği için kaçtığını düşünüyorum yada bilmiyorum belki görüntüyü işlemci vermiyordu ama kasiyor
Pentium4 lerde işlemciye entegre ekran kartı yoktu. Entegre ekran kartı core serisi ile bazı modellerde başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…