S sector44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 22 23 Ocak 2014 #1 İşlemci:İntel Pentium 4 CPU 3.20Ghz Ram:4Gb Ekran Kartı:Ati Redeon X1550 Windows Xp'yi Kullanıyorum.
I IQRI Ziyaretçi 23 Ocak 2014 #2 Kötü haber vermek istemem ama pek de iyi bir sistemin yok. Fakat Windows 8.1 64Bit kurarsan canlanma olacaktır. https://www.technopat.net/forum/win...64-bit-tum-surumler-birarada-yandex-disk.html
Kötü haber vermek istemem ama pek de iyi bir sistemin yok. Fakat Windows 8.1 64Bit kurarsan canlanma olacaktır. https://www.technopat.net/forum/win...64-bit-tum-surumler-birarada-yandex-disk.html
S sector44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 22 23 Ocak 2014 #3 IQRI dedi: Kötü haber vermek istemem ama pek de iyi bir sistemin yok. Fakat Windows 8.1 64Bit kurarsan canlanma olacaktır. https://www.technopat.net/forum/win...64-bit-tum-surumler-birarada-yandex-disk.html Genişletmek için tıkla... Ben Windows8.1 Daha Önce Kullandım. Ama Hız Hala Yerlerde. Ama Neden Hala Yavaş. Anlamadım.
IQRI dedi: Kötü haber vermek istemem ama pek de iyi bir sistemin yok. Fakat Windows 8.1 64Bit kurarsan canlanma olacaktır. https://www.technopat.net/forum/win...64-bit-tum-surumler-birarada-yandex-disk.html Genişletmek için tıkla... Ben Windows8.1 Daha Önce Kullandım. Ama Hız Hala Yerlerde. Ama Neden Hala Yavaş. Anlamadım.
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 23 Ocak 2014 #4 sector44 dedi: İşlemci:İntel Pentium 4 CPU 3.20Ghz Ram:4Gb Ekran Kartı:Ati Redeon X1550 Windows Xp'yi Kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Düşük hız derken; oyunlardan mı, yoksa sistem açılış/yazılım yükleme sürelerinden mi bahsediyorsun?
sector44 dedi: İşlemci:İntel Pentium 4 CPU 3.20Ghz Ram:4Gb Ekran Kartı:Ati Redeon X1550 Windows Xp'yi Kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Düşük hız derken; oyunlardan mı, yoksa sistem açılış/yazılım yükleme sürelerinden mi bahsediyorsun?
S sector44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 22 23 Ocak 2014 #5 Hepsinde Oyun,Açılış,Yazılım Yükleme Bunların Hepsi Var. Virüs Taraması Yaptım. 9 Virüs Buldu. Ama Genede Yavaş.
Hepsinde Oyun,Açılış,Yazılım Yükleme Bunların Hepsi Var. Virüs Taraması Yaptım. 9 Virüs Buldu. Ama Genede Yavaş.
I IQRI Ziyaretçi 23 Ocak 2014 #6 9 virüs buldu gene yavaş Kim bilir daha neler vardır, belliki biraz hırçın kullanıyorsun.
S sector44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 22 23 Ocak 2014 #7 Kullandığım antivürüs Programı ESET NOD32 Antivirüs 7 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2014
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2014 #8 Sistemin kötü.
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 23 Ocak 2014 #9 sector44 dedi: Hepsinde Oyun,Açılış,Yazılım Yükleme Bunların Hepsi Var Virüs Taraması Yaptım 9 Virüs Buldu Ama Genede Yavaş Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin çok eski olması yüzünden sistemin yavaş çalışması normal. Fazla beklentin olmasın.
sector44 dedi: Hepsinde Oyun,Açılış,Yazılım Yükleme Bunların Hepsi Var Virüs Taraması Yaptım 9 Virüs Buldu Ama Genede Yavaş Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin çok eski olması yüzünden sistemin yavaş çalışması normal. Fazla beklentin olmasın.
S sector44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 22 23 Ocak 2014 #10 Macit Ceylan dedi: Sistemin kötü. Genişletmek için tıkla... Önceden de Windows Xp Kullanıyordum Ama Çok Hızlıydı. Ama Önceden Ati Phenom X3 Ekran Kartı Vardı. - - - Güncellendi - - - Bilgisayarı 1,5 ay kullandım. Bilgisayara ne olduysa son 6 ayda oldu. - - - Güncellendi - - - Herkese İyi Geceler Ben Pc'Yi Kapatıyorum Bu Yavaşlığa Artık Dayanamıyacağım.
Macit Ceylan dedi: Sistemin kötü. Genişletmek için tıkla... Önceden de Windows Xp Kullanıyordum Ama Çok Hızlıydı. Ama Önceden Ati Phenom X3 Ekran Kartı Vardı. - - - Güncellendi - - - Bilgisayarı 1,5 ay kullandım. Bilgisayara ne olduysa son 6 ayda oldu. - - - Güncellendi - - - Herkese İyi Geceler Ben Pc'Yi Kapatıyorum Bu Yavaşlığa Artık Dayanamıyacağım.